Mognadens årstid är här- en tid för eftertanke och inre utveckling

Kvällarna börjar bli mörkare. Samtidigt ser jag höstens varma och mustiga färger träda fram och skapa en värme inombords. Hösten är vilans och reflektionens tid. Trädgårdsarbetet får vila och vi som bor här uppe i nordeuropa börjar tillbringa alltmer tid inomhus. Det blir fler rika tillfällen för samvaro, kanske en god kopp te och samvaro med de människor som betyder mycket för oss.

Här på Punctum saliens fortsätter bloggutmaningen ”Berika och värna livet” som nu är inne på sin sjätte delutmaning. Varmt välkommen att delta du också. Mer om utmaningen kan du läsa här. Även om du inte deltagit i de tidigare uppdragen är du välkommen att medverka nu.

September månads gästinlägg skrevs av Lotta Abrahamsson, förändringscoach, frilansjournalist och författare till boken ”Full Koll”. Hennes inlägg bar rubriken  Geni och galenskap – måste det vara skapandets pris? Nu på söndag får du veta vem som skrivit oktober månads gästinlägg. Missa inte det.

Du vet väl om att Punctum saliens har en egen Facebooksida. Välkommen att gilla du också.

Önskar dig en inspirerande höst med många stämningsfullt tända ljus.

3 svar på ”Mognadens årstid är här- en tid för eftertanke och inre utveckling

 • 3 oktober, 2011 kl. 9:44 f m
  Permalänk

  Är så nyfiken på din webbutik och ser fram emot att botanisera i den.

  Tas din bästa dag!

  • 3 oktober, 2011 kl. 11:47 f m
   Permalänk

   Vad härligt Cecilia! Jag tänker tipsa om böcker som jag skrivit om här på Punctum saliens, men det blir också produkter att ge till sig själv eller en vän för själslig inspiration och livsglädje. Varm kram till dig Cecilia.

 • 29 september, 2011 kl. 4:10 e m
  Permalänk

  Reflektion och inre utveckling inledd. Hoppade över att jobba idag (sjukskrev mig). Varit ute och andats högsommarluft och lapat sol… och därmed försökt samla energi. Haft ett litet litet bakslag. Måste lyssna på min kropp bättre.

Kommentarer är stängda.