Ett nytt år tar sin början

….och med det tankar, hopp och löften inför framtiden. Det är väl så att vi behöver dessa avstamp i livet, eller kanske snarare hållplatser, där vi får möjlighet att stanna till. Att få fundera en stund över var vi varit och vart vi är på väg, landa i oss själva, för att ta ut rätt riktning.

2015 har varit ett händelserikt år. Punctum saliens har lett till flera givande samarbeten såväl digitalt som i verkliga livet (2015, ett ovanligt kreativt år).

Tankar inför 2016

När jag nu tar ut riktning inför 2016 är det i en betydligt lugnare takt. Jag är åter vid den känslomässiga hållplats som gjorde att jag startade Punctum saliens 2010.

2016 är planerad utgivning för första boken genom mitt eget nystartade förlag, Liv&Tanke Förlag. Mer om boken kommer jag att berätta här på Punctum saliens under första halvan av året. Planerar för bokrelease i april/maj.

Sången har kommit att åter ta en större plats i mitt liv. Från och med sommaren 2016 kommer jag att erbjuda ett bokningsbart program som bygger på bokens innehåll och väl vald musik, såväl nutida som klassisk, som harmonierar med bokens innehåll. Programmet är tänkt att framföras i samarbete med en eller flera skickliga musiker.

Här på Punctum saliens kommer du även under 2016 att få ta del av intressanta gästinlägg om livet och vad som gör det rikt. Dessa inlägg författas av skickliga och kunniga skribenter i Punctum saliens nätverk.

2016 är tänkt att bli ett rikt år här med Punctum saliens, med livgivande inspiration och kreativitet.

Välkommen att följa med på resan.

Och dela gärna med dig av dina kommentarer och tankar i kommentarsfälten.

Önskar dig ett riktigt Gott Nytt 2016.

bylineelisabethjonssonpunctumsaliens

 

 

 

 

 

Foto: Avenue Of Trees” by Supertrooper/Free digitalphotos