En tid av hopp!

Den spirande våren väcker blandade känslor. Så efterlängtad av många. Äntligen är ljuset här! Men det finns också dem som går in i en period av depression. Ljusets växlingar skapar känslomässiga kontraster.

Själv längtar jag efter värmen och ljuset. Samtidigt som jag  känner en inre stress: en tid med sådan skönhet vill jag verkligen ta tillvara. Nu närmar sig några dagar av vilsam ledighet. För så är den för mig, den annalkande påsken. Dagar av kravlös ledighet som avlöser varandra, inga måsten, tomma blad som jag kan fylla med vad jag vill.

Önskar dig en underbar påskledighet!

Någon av påskdagarna blir det nog att jag skriver om platsen för bokreleasen för min kommande bok Mer Människa – Tankar om livet och den tid vi lever i. Jag är i mitt sanna väsen när orden får sprida sig över de tomma bladen.

 

bylineelisabethjonssonpunctumsaliens

 

 

 

 

Omslagfoto för detta inlägg: ”Gift Card Indicates Blank Space And Celebration” by Stuart Miles, Free digitalphotos.net

Elisabeth Jönsson, ansvarig utgivare

www.punctumsaliens.se drivs av Elisabeth Jönsson. Elisabeth har en bakgrund som journalist, kommunikationsansvarig, egen företagare och är idag verksam som gymnasielärare i media och kommunikation. Hon är också författare, musiker och kulturentreprenör som, när andan faller på, medverkar i, ibland även arrangerar, olika former av kulturevenemang. Kärleken till orden, ett brinnande intresse för kultur och olika livs- och samhällsfrågor och en stor nyfikenhet på de digitala mediernas möjligheter ledde hösten 2010 till starten av inspirations- och kulturprojektet Punctum saliens. Projektet syftar till att lyfta estetiska och humana värden, väcka skaparglädje och ge själslig inspiration och livskraft. 2014 föddes Liv&Tanke Förlag. Boken "Mer Människa - tankar om livet" och den tid vi lever i, som gavs ut våren 2016, är den första i förlagets regi. Punctum saliens är med på Tidskrift.nu, samlingsplatsen för Sveriges kulturtidskrifter. Elisabeth Jönsson är medlem i Författarcentrum Syd, Smålands författarsällskap, Sveriges Författarförbund, Musikcentrum Syd och STIM (Sveriges Tonsättares Internationella Musikbyrå).