Inspireras i ditt skrivande!

För fyra års sedan startade jag Punctum saliens. Sedan starten har sajten en trogen skara besökare. Kunniga och skickliga skribenter,författare, konstnärer med flera yrkeskategorier delar regelbundet med sig av sina erfarenheter och kunskaper här på sidan.

Genom Punctum saliens håller jag mig ajour med såväl samhällsutvecklingen som vad som händer inom de branscher jag undervisar inom. Något jag har stor glädje av i min roll som gymnasielärare. Det är vidare ett sätt för mig att ha en fot kvar i kultur-, men också näringslivet om jag en dag väljer ett annat yrke.

Inspireras i ditt skrivande

med Punctum saliens!

Nu vill jag utveckla innehållet på sidan. Skrivandet var i många år mitt levebröd och är en av de uttrycksformer som ligger mest naturligt för mig. Jag har också mångårig erfarenhet av  undervisning inom textförfattande såväl inom näringsliv som det offentliga livet och inte minst i min roll som lärare. Så varför inte dela med mig av dessa kunskaper. Emellanåt kommer det att dyka upp någon text, tips och tricks om skrivkonsten, och inte minst användbara källor och länkar för dig som vill ta ditt skrivande ett steg till. Mitt breda kontaktnät av yrkesverksamma författare och skribenter hoppas jag också ska komma dig till godo. Tips och kommentarer till bra länkar mottages gärna, enklast i kommentarsfältet till de olika inläggen.

På Punctum saliens får ditt skrivande synas och ta plats. I kommentarsfälten ska du kunna upptäcka och knyta kontakt med likasinnade.

Välkommen att Inspireras i ditt skrivande med Punctum saliens!

Bilden till dagens inlägg är tagen av Carina Ståhl, Gyllenljus. Ett bra sätt om man vill komma igång med sitt skrivande är att skriva till bilder. Carina är en inspiratör i mitt personliga skrivande.

bylineelisabethjonssonpunctumsaliens