Författare om kärlek i Småland på Alvesta bibliotek

Författare om kärlek i Småland på Alvesta bibliotek. Smålands författarsällskap har haft sitt årsmöte och i år, den 30 mars, var Alvesta bibliotek mötesplatsen. Efter mötet var det uppläsningar av några av de författare som medverkat i antologin Kärlek i Småland.

Bilden från vänster översta raden Mona Waldemar, Björn Gidstam, Elisabet Norin och Elsa Engnell.

Bilden från vänster nedre raden Birgitta Thulin, Katarina von Bredow samt sammanhållande kraft Carin Rickardsson, ordförande Smålands författarsällskap. Undertecknad läste och sjöng ett stycke som du kan ta del av genom att besöka Facebooksidan för Smålands författarsällskap

Mer om Smålands författarsällskap

Elisabeth Jönsson, ansvarig utgivare

www.punctumsaliens.se drivs av Elisabeth Jönsson. Elisabeth har en bakgrund som journalist, kommunikationsansvarig, egen företagare och är idag verksam som gymnasielärare i media och kommunikation. Hon är också författare, musiker och kulturentreprenör som, när andan faller på, medverkar i, ibland även arrangerar, olika former av kulturevenemang. Kärleken till orden, ett brinnande intresse för kultur och olika livs- och samhällsfrågor och en stor nyfikenhet på de digitala mediernas möjligheter ledde hösten 2010 till starten av inspirations- och kulturprojektet Punctum saliens. Projektet syftar till att lyfta estetiska och humana värden, väcka skaparglädje och ge själslig inspiration och livskraft. 2014 föddes Liv&Tanke Förlag. Boken "Mer Människa - tankar om livet" och den tid vi lever i, som gavs ut våren 2016, är den första i förlagets regi. Punctum saliens är med på Tidskrift.nu, samlingsplatsen för Sveriges kulturtidskrifter. Elisabeth Jönsson är medlem i Författarcentrum Syd, Smålands författarsällskap, Sveriges Författarförbund, Musikcentrum Syd och STIM (Sveriges Tonsättares Internationella Musikbyrå).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *