Sommar, reflektionens tid

Inga måsten, bara stillhet. Frihet! Sommaren är en värdefull tid för reflektion och eget skapande. Sedan starten av Punctum saliens hösten 2010 har du som läsare haft möjlighet att ta del av flera intressanta och berikande gästinlägg. Några av dem vill jag lyfta fram idag då jag tycker de passar extra bra när semestern för många närmar sig sitt slut och vi snart går en ny årstid till mötes.

 

Mariabj1Maria Björk är aktuell med egna sångframträdanden med text och musik hon själv komponerat. En kvinna som inspirerar! Läs gärna hennes gästinlägg som bär ledorden: Jag kan! Jag vill! Jag vågar! Maria Björk vill ingjuta mod och inspirera oss att prova nya personliga vägar

tinapeldan

Tina Peldán är en kvinna som vänt de smärtsammaste livserfarenheter till något som stärker och lyfter andra. Hon har skrivit ett mycket uppskattat inlägg om sina livserfarenheter. Läs mer Tina Peldán om livsglädje och närvaro i dödens närhet.

 

 

 

Är du en person som tycker om att skriva och reflektera? Då kan jag rekommendera dig någon av de böcker som är inspirerade av inspirations- och kulturprojektet Punctum saliens: Kulturdagboken och Berika och värna livet: tio uppdrag för skaparglädje och själslig inspiration. Länk till aktuella återförsäljare.

2016 beräknar jag utgivning av min nästa bok, då genom eget förlag, Liv&Tanke Förlag. Mer om detta har du möjlighet att läsa i inlägget Elisabeth Jönsson planerar för ny bok.

Fotograf omslagsbild för detta inlägg är Carina Ståhl, Gyllenljus.

11695810_1003325866368578_2129412038689565763_n

bylineelisabethjonssonpunctumsaliens