Utveckla digital kompetens

AV-Media Kronoberg anordnar

digital kompetensdag

Den 28 oktober anordnar AV Media Kronoberg för sjätte året i rad en digital kompetensdag.

Syftet med inspirations- och utbildningsdagen är att ge pedagoger och skolledare i länet kunskap och verktyg inom det digitala kompetensområdet.

Genom att inspirera, informera och utbilda verkar AV Media för att ge länets pedagoger kunskap och handledning inom media och IT i skolan

Nominerade till utmärkelsen årets nätspridare håller också föredrag under dagen.

Så kan du synliggöra ditt eget och elevernas arbete

Jag är en av de nominerade och kommer att hålla en föreläsning och ett samtal under rubriken ”Så kan du synliggöra ditt eget och elevernas arbete”.

Via bifogad länk, länka rätt har du möjlighet att se en del av det jag avser att prata om Teach Meet AV-Media Kronoberg,2014

Förutom föredrag, inspirationsföreläsningar av nominerade till årets nätspridare digitala-kompetensdagen blir det också en minimässa med digitala verktyg.

bylineelisabethjonssonpunctumsaliens

 

Elisabeth Jönsson, ansvarig utgivare

www.punctumsaliens.se drivs av Elisabeth Jönsson. Elisabeth har en bakgrund som journalist, kommunikationsansvarig, egen företagare och är idag verksam som gymnasielärare i media och kommunikation. Hon är också författare, musiker och kulturentreprenör som, när andan faller på, medverkar i, ibland även arrangerar, olika former av kulturevenemang. Kärleken till orden, ett brinnande intresse för kultur och olika livs- och samhällsfrågor och en stor nyfikenhet på de digitala mediernas möjligheter ledde hösten 2010 till starten av inspirations- och kulturprojektet Punctum saliens. Projektet syftar till att lyfta estetiska och humana värden, väcka skaparglädje och ge själslig inspiration och livskraft. 2014 föddes Liv&Tanke Förlag. Boken "Mer Människa - tankar om livet" och den tid vi lever i, som gavs ut våren 2016, är den första i förlagets regi. Punctum saliens är med på Tidskrift.nu, samlingsplatsen för Sveriges kulturtidskrifter. Elisabeth Jönsson är medlem i Författarcentrum Syd, Smålands författarsällskap, Sveriges Författarförbund, Musikcentrum Syd och STIM (Sveriges Tonsättares Internationella Musikbyrå).