Publicitet nätspridare

Hade förmånen att vara en av dem som den 28 oktober fick ta emot utmärkelsen ” Årets nätspridare” genom AV-Media, Region Kronoberg. Något som ledde till en del publicitet.

Alltid en anspänning att läsa om och se sig själv i tidningen.Det är en helt annan sak att vara den som skriver, en roll jag är mer van vid. Men självklart är det roligt också. I alla fall när man läst och känner igen sig någotsånär i artiklarna.

natspridaresmp

Smålandsposten skrev en artikel om den digitala kompetensdagen med rubriken ”Nätinspiratörer vill lyfta tekniken i skolan”. Så här yttrar jag mig i Smålandsposten.

– För några år sedan gick jag ned i tjänst för  att kunna fortbilda mig på fritiden. Jag brinner för det skrivna ordet. Med den kunskapen kan jag stärka min undervisning.

Också i Växjöbladet/Kronobergaren publicerades en artikel under rubriken ”Dag om digitala möjligheter i klassrummet”

natspridarevk

 

Elisabeth Jönsson, ansvarig utgivare

www.punctumsaliens.se drivs av Elisabeth Jönsson. Elisabeth har en bakgrund som journalist, kommunikationsansvarig, egen företagare och är idag verksam som gymnasielärare i media och kommunikation. Hon är också författare, musiker och kulturentreprenör som, när andan faller på, medverkar i, ibland även arrangerar, olika former av kulturevenemang. Kärleken till orden, ett brinnande intresse för kultur och olika livs- och samhällsfrågor och en stor nyfikenhet på de digitala mediernas möjligheter ledde hösten 2010 till starten av inspirations- och kulturprojektet Punctum saliens. Projektet syftar till att lyfta estetiska och humana värden, väcka skaparglädje och ge själslig inspiration och livskraft. 2014 föddes Liv&Tanke Förlag. Boken "Mer Människa - tankar om livet" och den tid vi lever i, som gavs ut våren 2016, är den första i förlagets regi. Punctum saliens är med på Tidskrift.nu, samlingsplatsen för Sveriges kulturtidskrifter. Elisabeth Jönsson är medlem i Författarcentrum Syd, Smålands författarsällskap, Sveriges Författarförbund, Musikcentrum Syd och STIM (Sveriges Tonsättares Internationella Musikbyrå).