Elisabeth Jönsson

Jag som initierat inspirations- och kulturprojektet Punctum saliens heter Elisabeth Jönsson, är universitetsutbildad kommunikatör och legitimerad gymnasielärare med en bakgrund som journalist, kommunikationsansvarig och egen företagare.

I dag är jag verksam som gymnasielärare med undervisning i media och kommunikation och som författare och musiker. Medlem i Sveriges Författarförbund, Författarcentrum Syd, Musikcentrum Syd, STIM (Sveriges Tonsättares Internationella Musikbyrå) och Smålands författarsällskap.

Elisabeth Jonsson
Elisabeth Jönsson.
Fotograf: Åsa Ahl

2010 startades Punctum saliens som ett led i att förverkliga livsdrömmar jag länge burit på. Via projektet har jag fått flera nya kontakter och kunskaper som också kommit att visa sig vara mycket värdefulla i min roll som gymnasielärare. Kunskaper som lett till att jag som pedagog dagligen aktivt integrerar IT och digitala verktyg i undervisningen. På detta sätt överlappar Punctum saliens som kreativt projekt och rollen som lärare varandra. Jag förmår vara en inspiratör med passion för lärande och undervisning i vardagen. Samtidigt får jag nya idéer, kunskaper, kraft och inspiration genom mitt eget skapande.

Kanske är det också denna synergi som ledde till att jag 2014 till min stora glädje var en av dem som fick ta emot pris som ”Årets nätspridare” i Kronobergs län. 2014, 2015 och 2017 nominerad till Webbstjärnans lärarpris. 2015 hedrades jag med en nominering till det prestigefyllda priset Guldäpplet.

Idag ägnar jag alltmer tid åt mitt författarskap och min sång.

Önskar du komma i kontakt med mig för att diskutera kreativa samarbeten?

Här finner du mina kontaktuppgifter.

Du är välkommen att läsa mer om mitt skapande via länkarna nedan.

Bokutgivning

Kreativa samarbeten

Logg in progress

Publicitet

Referenser

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *