Innehåll på webbsidan Punctum saliens

Innehållet på Punctum saliens handlar om det som gör livet rikt, på ett djupare plan. Jag tänker att du som vill följa Punctum Saliens är en person, som precis som jag själv, tycker om att reflektera över livet, livets olika dimensioner och vad det kan innebära att vara en skapande människa. Du kanske också är intresserad av människor och kultur, tycker om att skapa och vill som jag, utveckla din kreativa och konstnärliga ådra.

Punctum saliens innehåll och inriktning är personligt präglat av det som intresserar mig som skapande, tänkande medmänniska.

Innehåll Punctum saliens

Skaparglädje och själslig inspiration

Jag vill ge dig som besöker webbplatsen inspiration, kunskap och tankar inom områden relaterade till kreativitet, kultur, media och personlig utveckling. Du kan få läsa om konstnärer och konstbesök, litteratur, musik, teater och sociala medier för att ge några konkreta exempel.

Jag fördjupar mig också gärna i ämnen av mer filosofisk, pedagogisk och psykologisk karaktär som kreativitet och inspiration från olika perspektiv och infallsvinklar. Innehåll jag ofta återkommer till berör livskvalitet. Jag reflekterar en hel del kring vad som gör livet rikt och meningsfullt.

Min ambition med Punctum saliens är att sidan ska präglas av livfullhet, kreativitet, öppenhet och föränderlighet. I bästa fall fungerar webbplatsen som en inspirationskälla för dig som väljer att följa den. Detta är ingen plats för fastlåsta sanningar eller dogmatism, snarare en plats där tankar prövas.

För som många av oss vet, det som inte stämmer idag, kan när vi minst anar det, visa sig vara den springande punkten i morgon.

Dina kommentarer som läsare driver innehållet framåt. Synpunkter behövs för att utveckla sidan och fördjupa innehållet. Det glädjer mig att du hittat hit.

Välkommen kära läsare till  Punctum saliens.

bylineelisabethjonssonpunctumsaliens

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.