Punctum saliens webbutik ändrar inriktning!

Punctum saliens webbutik kommer att ändra inriktning och jag kommer framöver inte att vara återförsäljare för andras produkter. Min tid är begränsad och jag behöver fokusera och hushålla med den tid jag har av hälsoskäl.

Det innebär att du just nu kan köpa flera produkter i Punctum saliens webbutik för halva priset. Den nya butiken byggs så sakta upp vid sidan av och i den kommer jag att fokusera på försäljning av de böcker jag själv skrivit och har som ambition att skriva. Den butiken är att se som en extra service till dig som följer Punctum saliens.

Men passa på, flera produkter i Punctum saliens nuvarande webbutik, till halva priset.

Vid frågor välkommen att kontakta mig på elisabeth.jonsson@punctumsaliens.se.

Detta erbjudande har nu gått ut. Punctum saliens har en ny webbutik som du finner här.

 

Elisabeth Jönsson, ansvarig utgivare

www.punctumsaliens.se drivs av Elisabeth Jönsson. Elisabeth har en bakgrund som journalist, kommunikationsansvarig, egen företagare och är idag verksam som gymnasielärare i media och kommunikation. Hon är också författare, musiker och kulturentreprenör som, när andan faller på, medverkar i, ibland även arrangerar, olika former av kulturevenemang. Kärleken till orden, ett brinnande intresse för kultur och olika livs- och samhällsfrågor och en stor nyfikenhet på de digitala mediernas möjligheter ledde hösten 2010 till starten av inspirations- och kulturprojektet Punctum saliens. Projektet syftar till att lyfta estetiska och humana värden, väcka skaparglädje och ge själslig inspiration och livskraft. 2014 föddes Liv&Tanke Förlag. Boken "Mer Människa - tankar om livet" och den tid vi lever i, som gavs ut våren 2016, är den första i förlagets regi. Punctum saliens är med på Tidskrift.nu, samlingsplatsen för Sveriges kulturtidskrifter. Elisabeth Jönsson är medlem i Författarcentrum Syd, Smålands författarsällskap, Sveriges Författarförbund, Musikcentrum Syd och STIM (Sveriges Tonsättares Internationella Musikbyrå).

En reaktion till “Punctum saliens webbutik ändrar inriktning!

  • 7 maj, 2013 kl. 10:01 f m
    Permalink

    Hej Elisabeth,

    Tråkigt att du slutar som återförsäljare men jag har full förståelse för att det tar alltför mycket tid och det är klokt att du hushållar med din energi. Lycka till med nya webbshopen!

    Kristina

Kommentarer inaktiverade.