Vinner bok av Ingrid-Tollgerdt Andersson

Genom Punctum saliens har du haft möjlighet att vinna Ingrid Tollgerdt-Anderssons tidigare böcker Attraktion och Kemi och Passion – vägen till framgång.

Utifrån de motiveringar som kommit in har Ingrid Tollgerdt-Andersson, utan vetskap om avsändarna, utsett de fyra vinnande motiveringarna.

 

Boken Attraktion och kemi går till:

9197914827

Maria Björk

Hennes motivering lyder: ”Det är för att Ingrid skriver så uttrycksfullt och visar på betydelsen av goda relationer i möten med olika människor. Det är något som jag själv kan relatera till och känner starkt för och som vi har gemensamt då mitt stora intresse är att arbeta med människors hälsa och få dem att växa och utvecklas. Ingrid inspirerar mig med sina ord och hon visar med sin kreativa förmåga att allt är möjligt och att finna nya vägar hos både sig själv och andra. I samspel med varandra kan vi uppnå nya utvecklande höjder för vi är bara vanliga MÄNNISKOR!”

och till Anne Rylander med följande motivering:

”Vi dras till det vi tror vi förtjänar och jag dras till att få läsa Ingrids böcker:-) Jag tror de är ett läsfynd och ger ringar på vattnet när man läst dem”.

Boken Passion och framgång vinner:

9197914819Ann Dohse

”Jag skulle vilja vinna en bok som är skriven av en kvinna som är mycket klok. Ingrid  Tollgerdt – Andersson är hennes namn och hon skriver böcker till de som behöver komma i hamn. Jag är en av de som behöver ta del av hennes råd.

Så att livet och företaget går som en röd tråd, boken kan lära mig att våga ta ett stort språng, vilket i sin tur kan medföra en stor och härlig framgång”

och Agneta Geijer

”Mitt intryck av Ingrid Tollgerdt-Andersson är mycket gott. Hon är snabbtänkt, kompetent, humoristisk och gladlynt. Hon är aktiv. Alltid på språng. För mig är hon en förebild genom sitt sätt att värna om mjuka frågor parallellt med att hon för fram ett  säkert framgångsrecept inom yrkeslivet. Hon lever som hon lär och delar gärna med sig av råd och tips i olika sammanhang där hon deltar, professionellt såväl som icke-professionellt. Hon utbildar ledare i höga positioner och vet väl vad hon talar om. Med sin gedigna utbildning och höga produktivitet vad det gäller böcker, föredrag, avancerade uppdrag och konstnärliga utövning är hon en sann inspirationskälla. Jag skulle självklart bli glad ifall jag vann den bok jag inte har: Passion – vägen till framgång.”

Stort grattis till er som vunnit och ett varmt tack till alla medverkande för ert engagemang.

För dig som missade inlägget om Ingrid Tollgerdt- Andersson länkar jag här vidare till ett tidigare publicerat inlägg på Punctum saliens under rubriken Ingrid Tollgerdt Andersson inspireras och fascineras av människan.

När jag uppdaterar detta inlägg den 22 juni 2014 har Ingrid skrivit mer för Punctum saliens. Läs gärna också inlägget Passion, självkänsla och framgång av Ingrid Tollgerdt Andersson.