Välkommen 2014!

Som jag längtat efter att komma igång igen. Helgerna har gett välbehövlig vila, men nu känner jag att skrivklådan tilltar alltmer.

Den 25 januari medverkar jag för andra gången vid Kulturnatten i Växjö. Kom och skriv om Växjö tillsammans med mig hos Sensus mellan kl. 18.30-21.00.

Senvåren 2014 blir det lansering av andra boken i Punctum saliens regi. Mer om den längre fram i vår.

Under helgerna har jag bytt plattform för  webbshopen med fler och enklare betalmetoder. Till webbshopen!

Du som vill bli återförsäljare av mina böcker kommer att få ett alldeles unikt erbjudande under året.

På www.punctumsaliens.se kommer du också i år att få läsa inspirerande gästinlägg av författare, ta del av fotografier och konstverk som berikar själen, läsa intressanta inlägg om kreativa och färgstarka personligheter och få boktips av författare som berättar om sina böcker.  Det blir också personliga inlägg och andra nyheter som händer inom ramen för Punctum saliens.

På sidan På gång 2014 kan du ta del av det som händer under 2014. Du kan också följa Punctum saliens på Facebook, Twitter, Google+ och Pinterest.

Min ambition är att ge dig skaparglädje och själslig inspiration.Låt oss inspirera varandra! Låt oss skapa en mer medmänsklig och vacker värld.

Varmt välkommen till Punctum saliens.

Elisabeth Jönsson

 

Ett svar på ”Välkommen 2014!

  • 11 januari, 2014 kl. 3:05 e m
    Permalänk

    Hej! 2014 ser ut att tåga på med full fart, men ändå eftertänksamt, här på Punctum Saliens. Jag passar på att önska dig lycka till med de olika projekten!

    Kramar!

Kommentarer är stängda.