Tömmer lagret i webbutiken!

Under cirka ett års tid har jag drivit en webbutik, dels för att lära mig hur det fungerar och för att knyta kontakter med andra kreatörer. Det har inneburit mer arbete än vad jag tänkte från början. Jag vill ju primärt ägna mig åt mitt författarskap.

I min kommande webbutik kommer jag att sälja de böcker som jag planerar att skriva och ge ut i Punctum saliens regi. Jag vill tacka alla som jag lärt känna genom arbetet med nuvarande webbutik och som jag varit återförsäljare för. Jag säljer nu ut mycket i butiken till halva priset.

För att komma till aktuell webbshop för Punctum saliens, klicka här!

webbutik

 

Elisabeth Jönsson, ansvarig utgivare

www.punctumsaliens.se drivs av Elisabeth Jönsson. Elisabeth har en bakgrund som journalist, kommunikationsansvarig, egen företagare och är idag verksam som gymnasielärare i media och kommunikation. Hon är också författare, musiker och kulturentreprenör som, när andan faller på, medverkar i, ibland även arrangerar, olika former av kulturevenemang. Kärleken till orden, ett brinnande intresse för kultur och olika livs- och samhällsfrågor och en stor nyfikenhet på de digitala mediernas möjligheter ledde hösten 2010 till starten av inspirations- och kulturprojektet Punctum saliens. Projektet syftar till att lyfta estetiska och humana värden, väcka skaparglädje och ge själslig inspiration och livskraft. 2014 föddes Liv&Tanke Förlag. Boken "Mer Människa - tankar om livet" och den tid vi lever i, som gavs ut våren 2016, är den första i förlagets regi. Punctum saliens är med på Tidskrift.nu, samlingsplatsen för Sveriges kulturtidskrifter. Elisabeth Jönsson är medlem i Författarcentrum Syd, Smålands författarsällskap, Sveriges Författarförbund, Musikcentrum Syd och STIM (Sveriges Tonsättares Internationella Musikbyrå).