Sponsorgåva för kommande gästinlägg ”Hitta Din plats, Andas in”

Under påskhelgen publiceras nästa gästinlägg författat av Ingrid Tollgerdt- Andersson. Sponsor för gästinlägget är Marie Louise Nilsson och Tina P Jönsson som tillsammans skapat och skrivit boken ”Hitta Din plats, Andas in”.

 

429172_467316393329408_1786872184_nHögkänslighet är ett begrepp som kommit att bli alltmer synligt under de senare åren. Vi talar om HSP, High Sensibility Person.Tillsammans har Marie-Louise Nilsson och Tina P Jönsson utifrån i första hand egna erfarenheter utvecklat en svensk arbetsbok för högkänsliga personlighetstyper.

”Genom bild och text skapar vi en lättläst helhet som talar till ögat, hjärtat och hjärnan.”

Till författarnas och bokens sidor:

Boken har en egen sida på FB.

Moment om life

 

 

Elisabeth Jönsson, ansvarig utgivare

www.punctumsaliens.se drivs av Elisabeth Jönsson. Elisabeth har en bakgrund som journalist, kommunikationsansvarig, egen företagare och är idag verksam som gymnasielärare i media och kommunikation. Hon är också författare, musiker och kulturentreprenör som, när andan faller på, medverkar i, ibland även arrangerar, olika former av kulturevenemang. Kärleken till orden, ett brinnande intresse för kultur och olika livs- och samhällsfrågor och en stor nyfikenhet på de digitala mediernas möjligheter ledde hösten 2010 till starten av inspirations- och kulturprojektet Punctum saliens. Projektet syftar till att lyfta estetiska och humana värden, väcka skaparglädje och ge själslig inspiration och livskraft. 2014 föddes Liv&Tanke Förlag. Boken "Mer Människa - tankar om livet" och den tid vi lever i, som gavs ut våren 2016, är den första i förlagets regi. Punctum saliens är med på Tidskrift.nu, samlingsplatsen för Sveriges kulturtidskrifter. Elisabeth Jönsson är medlem i Författarcentrum Syd, Smålands författarsällskap, Sveriges Författarförbund, Musikcentrum Syd och STIM (Sveriges Tonsättares Internationella Musikbyrå).