Skrivarstuga hos Sensus

Landat efter lördagkvällens skrivarstuga hos Sensus med fina möten och samtal om texter och bokutgivning.

Under kommande vecka kommer jag att publicera några av de texter som skrevs under kvällen och också berätta mer om den inplanerade kursen ”Förverkliga ditt skrivprojekt” med beräknad kursstart den 27 februari.

Skrivarstuga med Elisabeth Jönsson hos Sensus under kulturnatten 2014. Foto:Kristoffer "Kiggs" Carlsson.
Skrivarstuga med Elisabeth Jönsson hos Sensus under kulturnatten 2014. Foto:Kristoffer ”Kiggs” Carlsson.

Varmt tack till Sensus under ledning av Britta Lindberg och till alla skribenter som fann vägen till skrivarstugan under kvällen. Fotot på mig är taget av Kristofer ”Kiggs” Carlsson. För övriga foton svarar jag själv.

Kristofer Kiggs carlsson
Kristofer ”Kiggs” Carlsson håller bland annat i fotokurser hos Sensus. Under kvällen visades några av de fotografier som deltagarna tagit under kursens gång.


Elisabeth Jönsson, ansvarig utgivare

www.punctumsaliens.se drivs av Elisabeth Jönsson. Elisabeth har en bakgrund som journalist, kommunikationsansvarig, egen företagare och är idag verksam som gymnasielärare i media och kommunikation. Hon är också författare, musiker och kulturentreprenör som, när andan faller på, medverkar i, ibland även arrangerar, olika former av kulturevenemang. Kärleken till orden, ett brinnande intresse för kultur och olika livs- och samhällsfrågor och en stor nyfikenhet på de digitala mediernas möjligheter ledde hösten 2010 till starten av inspirations- och kulturprojektet Punctum saliens. Projektet syftar till att lyfta estetiska och humana värden, väcka skaparglädje och ge själslig inspiration och livskraft. 2014 föddes Liv&Tanke Förlag. Boken "Mer Människa - tankar om livet" och den tid vi lever i, som gavs ut våren 2016, är den första i förlagets regi. Punctum saliens är med på Tidskrift.nu, samlingsplatsen för Sveriges kulturtidskrifter. Elisabeth Jönsson är medlem i Författarcentrum Syd, Smålands författarsällskap, Sveriges Författarförbund, Musikcentrum Syd och STIM (Sveriges Tonsättares Internationella Musikbyrå).