Signerat exemplar av boken ”Berika och värna livet”

Du som inte har haft möjlighet att delta vid boksigneringstillfällena under april, men ändå önskar köpa ett exemplar vill jag ge ett erbjudande.

Under april månad 2013 har du möjlighet att köpa ett signerat exemplar av boken ”Berika och värna livet – Tio uppdrag för skaparglädje och själslig inspiration”till rabatterat pris  (60 kronor) av mig.Fraktkostnad tillkommer.

Boken kan du köpa på följande sätt:

Boken är möjlig att köpa i webbutiken där betalning sker via säker betalningsmetod klicka då här.

Du kan också betala genom förskottsinbetalning till bankgironummer 804-7011. Glöm inte ange ditt namn i samband med betalningen och meddela mig din adress på elisabeth.jonsson@punctumsaliens.se.

Kända kunder har jag också möjlighet att erbjuda fakturabetalning. Kontakta mig om du är intresserad av detta alternativ.

Boken finns också till försäljning via flera olika återförsäljare, en förteckning över dem finner du här.

 

Elisabeth Jönsson, ansvarig utgivare

www.punctumsaliens.se drivs av Elisabeth Jönsson. Elisabeth har en bakgrund som journalist, kommunikationsansvarig, egen företagare och är idag verksam som gymnasielärare i media och kommunikation. Hon är också författare, musiker och kulturentreprenör som, när andan faller på, medverkar i, ibland även arrangerar, olika former av kulturevenemang. Kärleken till orden, ett brinnande intresse för kultur och olika livs- och samhällsfrågor och en stor nyfikenhet på de digitala mediernas möjligheter ledde hösten 2010 till starten av inspirations- och kulturprojektet Punctum saliens. Projektet syftar till att lyfta estetiska och humana värden, väcka skaparglädje och ge själslig inspiration och livskraft. 2014 föddes Liv&Tanke Förlag. Boken "Mer Människa - tankar om livet" och den tid vi lever i, som gavs ut våren 2016, är den första i förlagets regi. Punctum saliens är med på Tidskrift.nu, samlingsplatsen för Sveriges kulturtidskrifter. Elisabeth Jönsson är medlem i Författarcentrum Syd, Smålands författarsällskap, Sveriges Författarförbund, Musikcentrum Syd och STIM (Sveriges Tonsättares Internationella Musikbyrå).