Reflekterande skrivande Kittebo Författarrum

Reflekterande skrivande Kittebo Författarrum. Inom ramen för skrivkursen Ordbryggarna har jag den 22 mars ett inspirationstillfälle om reflekterande skrivande. Detta kurstillfälle riktar sig till dig som är nyfiken på att utforska din inre röst. Vilka frågor bär du på som du vill ha svar på? Vilka ämnen vill just du utforska och yttra dig om? Vad brinner du för?

Reflekterande skrivande Kittebo Författarrum

Vid detta kurstillfälle får du tips och inspiration så att du sedan, på egen hand, kan testa dig fram och skriva reflekterande. Flera av de gästinlägg som författats för Punctum saliens bär på en reflekterande ton. Är du nyfiken på dem finner du länkar till samtliga gästinlägg under sidan skribenter.

Är du intresserad av att medverka vid skrivkurstillfället den 22 mars, och kanske också kommande tillfällen, finner du ytterligare information om Ordbryggarna via Sensus hemsida.

Om Kittebo Författarrum

Ordbryggarna är en aktivitet inom ramen för Kittebo Författarrum. Fler aktiviteter är på gång. Den 14 maj blir det poesivandring och i augusti kultursöndag på Kittebo kursgård och skogscafé. Mer om dessa aktiviteter via hemsidan för Kittebo kursgård och skogscafé/ Författarrummet.

Vår stund med orden

Författarrummet har du också möjlighet att följa via livesändningar på olika sätt. Först ut var sändningen i samband med presskonferensen av Kittebo Författarrum den 22 februari. Denna livesändning har du möjlighet att se också nu i efterhand genom att klicka på Livesändning Kittebo Författarrum.

Ordbryggarna, Kittebo Forfattarrum

Vid presskonferensen för Kittebo Författarrum den 22 februari hos Sensus i Växjö medverkade (bilden från vänster): Elisabeth Jönsson, Johan Ragnarsson, Maria Bielke von Sydow, Olle Larsson, Sven Velander och Tina K Persson. Per Gustavsson är också en av de medverkande i Författarrummet, men hade inte möjlighet att medverka den 22 februari.

Fotografi: Eva Fodor Velander, projektledare.

Lite publicitet inför lanseringen blev det också på Smålandspostens kultursida.

Smålandsposten skrev några rader om Kittebo Författarrum inför livesändningen den 22 februari 2017.

Elisabeth Jonsson ansvarig utgivare Punctum saliens