Punctum saliens webbutik öppnar

Från och med idag kan du besöka Punctum saliens webbutik.Butiken blir en spin-off till sajten Punctum saliens. I webbutiken kommer jag att erbjuda produkter för livsinspiration, glädje och medmänsklig kärlek.Butiken uppdateras regelbundet.

Du har väl inte missat tävlingen som just nu pågår på Punctum saliens med chans att vinna en produkt från butiken. Mer information finner du i gårdagens inlägg 100 gillar Punctum saliens Facebooksida.

Detta erbjudande är nu utgånget. Punctum saliens webbshop finner du idag här.

 

4 svar på ”Punctum saliens webbutik öppnar

  • 14 oktober, 2011 kl. 9:20 f m
    Permalänk

    Hej Maria! Ja, det stämmer att det är två länkar. För att komma till sortimentet med fack- och skönlitteratur är det följande länk:http://www.pocketdirekt.se/shop/shop.php?id=dc5d637ed5e62c36ecb73b654b05ba2a. Jag har varit tvungen att göra så eftersom administrationen av bokhandeln dvs leverans och fakturering sköter inte jag här. Dessutom hade jag inte själv haft möjlighet i nuläget att erbjuda hela det boksortimentet som jag kan ge kunderna tillgång till genom att jag blir återförsäljare för Pocket Direkt på detta sätt. I webbutiken blir det ett annat sortiment, delvis också böcker, men av en lite annan karaktär. Hoppas det blev tydligare?

  • 13 oktober, 2011 kl. 8:11 e m
    Permalänk

    Jag blir lite förvirrad. Har du två webbutiker? En med böcker och en med lite böcker och annat?

Kommentarer är stängda.