Punctum saliens webbutik öppnar

Från och med idag kan du besöka Punctum saliens webbutik.Butiken blir en spin-off till sajten Punctum saliens. I webbutiken kommer jag att erbjuda produkter för livsinspiration, glädje och medmänsklig kärlek.Butiken uppdateras regelbundet.

Du har väl inte missat tävlingen som just nu pågår på Punctum saliens med chans att vinna en produkt från butiken. Mer information finner du i gårdagens inlägg 100 gillar Punctum saliens Facebooksida.

Detta erbjudande är nu utgånget. Punctum saliens webbshop finner du idag här.

 

Elisabeth Jönsson, ansvarig utgivare

www.punctumsaliens.se drivs av Elisabeth Jönsson. Elisabeth har en bakgrund som journalist, kommunikationsansvarig, egen företagare och är idag verksam som gymnasielärare i media och kommunikation. Hon är också författare, musiker och kulturentreprenör som, när andan faller på, medverkar i, ibland även arrangerar, olika former av kulturevenemang. Kärleken till orden, ett brinnande intresse för kultur och olika livs- och samhällsfrågor och en stor nyfikenhet på de digitala mediernas möjligheter ledde hösten 2010 till starten av inspirations- och kulturprojektet Punctum saliens. Projektet syftar till att lyfta estetiska och humana värden, väcka skaparglädje och ge själslig inspiration och livskraft. 2014 föddes Liv&Tanke Förlag. Boken "Mer Människa - tankar om livet" och den tid vi lever i, som gavs ut våren 2016, är den första i förlagets regi. Punctum saliens är med på Tidskrift.nu, samlingsplatsen för Sveriges kulturtidskrifter. Elisabeth Jönsson är medlem i Författarcentrum Syd, Smålands författarsällskap, Sveriges Författarförbund, Musikcentrum Syd och STIM (Sveriges Tonsättares Internationella Musikbyrå).

4 reaktioner till “Punctum saliens webbutik öppnar

  • 14 oktober, 2011 kl. 9:20 f m
    Permalink

    Hej Maria! Ja, det stämmer att det är två länkar. För att komma till sortimentet med fack- och skönlitteratur är det följande länk:http://www.pocketdirekt.se/shop/shop.php?id=dc5d637ed5e62c36ecb73b654b05ba2a. Jag har varit tvungen att göra så eftersom administrationen av bokhandeln dvs leverans och fakturering sköter inte jag här. Dessutom hade jag inte själv haft möjlighet i nuläget att erbjuda hela det boksortimentet som jag kan ge kunderna tillgång till genom att jag blir återförsäljare för Pocket Direkt på detta sätt. I webbutiken blir det ett annat sortiment, delvis också böcker, men av en lite annan karaktär. Hoppas det blev tydligare?

  • 13 oktober, 2011 kl. 8:11 e m
    Permalink

    Jag blir lite förvirrad. Har du två webbutiker? En med böcker och en med lite böcker och annat?

Kommentarer inaktiverade.