Punctum saliens våren 2013 – På gång!

Våren 2013 kommer jag genom Punctum saliens att delta i följande evenemang.

Varmt välkommen till boksigneringar på Bokia i Växjö och på galleri & butik Försmaken i Åseda. Mer om dem kan du läsa här.

Jag är ambassadör för Qoola Qvinnor, Växjö och tillsammans med nätverkets grundare anordnar jag premiärträffen i Växjö den 20 mars, mer om träffen via denna länk.

Vill också passa på att tipsa om Hanna Lans  recension av boken ”Berika och värna livet – Tio uppdrag för skaparglädje och själslig inspiration som du finner på Hanna Lans blogg på Boktipset.se.

Jag ser fram emot en vår då jag återigen kan få möjlighet att njuta av något av det finaste som finns, vitsippsblomningen.

Varje dag innebär en ny möjlighet att berika och värna livet.

Elisabeth Jönsson

Elisabeth Jönsson, ansvarig utgivare

www.punctumsaliens.se drivs av Elisabeth Jönsson. Elisabeth har en bakgrund som journalist, kommunikationsansvarig, egen företagare och är idag verksam som gymnasielärare i media och kommunikation. Hon är också författare, musiker och kulturentreprenör som, när andan faller på, medverkar i, ibland även arrangerar, olika former av kulturevenemang. Kärleken till orden, ett brinnande intresse för kultur och olika livs- och samhällsfrågor och en stor nyfikenhet på de digitala mediernas möjligheter ledde hösten 2010 till starten av inspirations- och kulturprojektet Punctum saliens. Projektet syftar till att lyfta estetiska och humana värden, väcka skaparglädje och ge själslig inspiration och livskraft. 2014 föddes Liv&Tanke Förlag. Boken "Mer Människa - tankar om livet" och den tid vi lever i, som gavs ut våren 2016, är den första i förlagets regi. Punctum saliens är med på Tidskrift.nu, samlingsplatsen för Sveriges kulturtidskrifter. Elisabeth Jönsson är medlem i Författarcentrum Syd, Smålands författarsällskap, Sveriges Författarförbund, Musikcentrum Syd och STIM (Sveriges Tonsättares Internationella Musikbyrå).