Kronobergs bokmässa 2013

Punctum saliens medverkar vid Kronobergs bokmässa på Växjö stadsbibliotek den 23 november mellan klockan 10.00-16.00

Jag finns på plats för att berätta mer om Punctum saliens och ett pågående bokprojekt med beräknad utgivning april 2014. Boken ”Berika och värna livet – Tio uppdrag för skaparglädje och själslig inspiration” kommer också att finnas till försäljning. Läs mer här.

Författarkollegan Maria Bielke von Sydow medverkar också på Kronobergs bokmässa. Maria har recenserat boken ”Berika och värna livet”, läs recensionen på hennes författarsida här.  Jag hade förmånen att träffa Maria över en kopp kaffe i somras och passade då på att intervjua henne  Kreativt möte med Maria Bielke von Sydow

På mässan medverkar författare, föreningar och förlag med anknytning till Kronoberg.

 

 

Elisabeth Jönsson, ansvarig utgivare

www.punctumsaliens.se drivs av Elisabeth Jönsson. Elisabeth har en bakgrund som journalist, kommunikationsansvarig, egen företagare och är idag verksam som gymnasielärare i media och kommunikation. Hon är också författare, musiker och kulturentreprenör som, när andan faller på, medverkar i, ibland även arrangerar, olika former av kulturevenemang. Kärleken till orden, ett brinnande intresse för kultur och olika livs- och samhällsfrågor och en stor nyfikenhet på de digitala mediernas möjligheter ledde hösten 2010 till starten av inspirations- och kulturprojektet Punctum saliens. Projektet syftar till att lyfta estetiska och humana värden, väcka skaparglädje och ge själslig inspiration och livskraft. 2014 föddes Liv&Tanke Förlag. Boken "Mer Människa - tankar om livet" och den tid vi lever i, som gavs ut våren 2016, är den första i förlagets regi. Punctum saliens är med på Tidskrift.nu, samlingsplatsen för Sveriges kulturtidskrifter. Elisabeth Jönsson är medlem i Författarcentrum Syd, Smålands författarsällskap, Sveriges Författarförbund, Musikcentrum Syd och STIM (Sveriges Tonsättares Internationella Musikbyrå).