Punctum saliens hösten 2012

Härligt att få komma igång att skriva igen efter några veckors uppehåll. Jag har hunnit med och passat på att njuta av naturen och samvaro med familj och vänner. När man är ledig hinner man fundera en del över sina prioriteringar . Sedan en tid tillbaka arbetar jag med ett bokprojekt. Det är ett spännande projekt som involverar alla dem som engagerat sig i bloggutmaningen Berika och värna livet.

Foto: Elisabeth Jönsson, Punctum saliens

Höstens innehåll på Punctum saliens

Eftersom jag behöver frigöra mer kreativt utrymme så kommer jag att göra en del förändringar i publicering av gästinlägg, månadens bild och serien Skaparglädje och skapande människor.

Publicering av dessa inlägg kommer framöver att ske, inte som tidigare månadsvis (månadens bild och gästinlägg) utan, mer sporadiskt och spontant.

Utvald bild – tankar om en bild

Serien månadens bild blir utvald bild och här kommer du som tidigare, få möjlighet att bekanta dig med olika konstnärer och fotografer genom att konstnären/fotografen väljer en bild som han/hon berättar lite närmare om.

Intressanta gästinlägg av skickliga skribenter

Gästinlägg under huvudtemat Berika och värna livet fortsätter.Flera skickliga skribenter har redan skrivit gästinlägg för  Punctum saliens och fler är på gång. Som tack har skribenten fått en gåva från en person eller ett företag som på detta sätt sponsrar gästinlägget.Som tack får sponsorn ett omnämnande och fri annonsplats i en månad på Punctum saliens samt länk under sponsorer.

Skaparglädje och skapande människor

I serien Skaparglädje och skapande människor har du fått stifta bekantskap med färgstarka kreativa personligheter som ger plats och utrymme för kreativitet och skapande i olika former i sina liv. Flera intressanta inlägg är nu på gång och för att vara säker på att inte missa något inlägg välkomnar jag dig till Punctum saliens sida på Facebook.

Personlig kulturspegel

En ny typ av personliga inlägg är personlig kulturspegel, första inlägget publicerades i somras och det kan du läsa här. Jag fortsätter också med mina egna personliga och filosofiska inlägg kring livsexistentiella frågor och publicerar när andan och inspirationen kommer.

Min vision med inspirations-och kulturprojektet Punctum saliens är att förmedla skaparglädje och själslig inspiration. Min grundfilosofi är att vi behöver kulturen och de konstnärliga, kreativa uttrycken för att bli och få vara hela som människor.

 

Ser fram emot en intressant höst tillsammans med dig. Låt oss tillsammans inspirera, lyfta och stötta varandras kreativa uttryck och skapande.

Elisabeth

Punctum saliens

Foto: Elisabeth Jönsson, Punctum saliens

5 svar på ”Punctum saliens hösten 2012

 • 11 augusti, 2012 kl. 9:05 f m
  Permalänk

  Tack Kära Elisabeth, ser fram emot fler inspirerande, berikande och glädjefyllda stunder tillsammans här på Punctum saliens! Vilken härlig kraft och energi Du sprider!
  Du, tillsammans med alla underbara människor som deltar här får mig bokstavligen att lyfta och spritta i kroppen av ren glädje, kärlek och skaparlust! 😀
  Ser också fram emot boken och önskar Dig all lycka till med projektet!
  Kärlekskramar Tiina ♥

  • 11 augusti, 2012 kl. 2:45 e m
   Permalänk

   Så härligt Tiina! Det är precis så jag vill att sidan här ska fungera. Tack för din generositet och allt engagemang.

 • 9 augusti, 2012 kl. 10:06 f m
  Permalänk

  Åh vad jag ser fram mot denna höst med dig. Jag hoppas verkligen inte att skrivtorkan infinner sig.

  Varm kram ♥

Kommentarer är stängda.