Publicitet i Vetlandaposten

I lördags var jag på boksignering hos Försmaken butik och galleri i Åseda. Efter signeringen samtalade jag med en trevlig reporter från Vetlandaposten och i måndags kunde vi läsa en artikel i den tidningen. Fotograf var Maria Henell som tog ett par mycket fina bilder. Stort tack Maria för detta.

Önskar du själv köpa ett signerat exemplar vill jag ge dig den möjligheten. Mer om erbjudandet här.

 

publicitet2

 

Punctum saliens har fått en del publicitet via bloggar och andra medier. Via bifogad länk, publicitet, finns möjlighet att  läsa mer.

 

Elisabeth Jönsson, ansvarig utgivare

www.punctumsaliens.se drivs av Elisabeth Jönsson. Elisabeth har en bakgrund som journalist, kommunikationsansvarig, egen företagare och är idag verksam som gymnasielärare i media och kommunikation. Hon är också författare, musiker och kulturentreprenör som, när andan faller på, medverkar i, ibland även arrangerar, olika former av kulturevenemang. Kärleken till orden, ett brinnande intresse för kultur och olika livs- och samhällsfrågor och en stor nyfikenhet på de digitala mediernas möjligheter ledde hösten 2010 till starten av inspirations- och kulturprojektet Punctum saliens. Projektet syftar till att lyfta estetiska och humana värden, väcka skaparglädje och ge själslig inspiration och livskraft. 2014 föddes Liv&Tanke Förlag. Boken "Mer Människa - tankar om livet" och den tid vi lever i, som gavs ut våren 2016, är den första i förlagets regi. Punctum saliens är med på Tidskrift.nu, samlingsplatsen för Sveriges kulturtidskrifter. Elisabeth Jönsson är medlem i Författarcentrum Syd, Smålands författarsällskap, Sveriges Författarförbund, Musikcentrum Syd och STIM (Sveriges Tonsättares Internationella Musikbyrå).

2 reaktioner till “Publicitet i Vetlandaposten

    • 8 maj, 2013 kl. 3:27 e m
      Permalink

      Det var verkligen roligt att höra. Varmt tack! Duktig fotograf vid namn Maria Henell.

Kommentarer inaktiverade.