Punctum saliens byter design -hoppas den inspirerar dig!

Bloggen gör mig kreativ och bidrar till att jag utvecklas.Idag ser du en ny design för bloggen Punctum Saliens. Jag hoppas den faller i smaken. Hör gärna av dig med synpunkter. Min ambition är att det ska vara en upplevelse att besöka bloggen, att du som besökare ska känna att också du utvecklas och att du får något att bära med dig under din dag. Ytterligare förändringar är på gång och de kommer att presenteras allt eftersom.

Passa på att njuta av en underbar höstdag. I Växjö skiner solen och höstfärgerna sprakar starkare än någonsin. Önskar dig en underbar dag!

Elisabeth

Denna sida är senast uppdaterad 25 juni 2013 och några länkar har kommit till enligt nedan.

Mer om vad som händer inom ramen för inspirations- och kulturprojektet Punctum saliens kan du läsa under nyheter och under På gång

Punctum saliens har också en sida på Facebook som du finner här.

Elisabeth Jönsson, ansvarig utgivare

www.punctumsaliens.se drivs av Elisabeth Jönsson. Elisabeth har en bakgrund som journalist, kommunikationsansvarig, egen företagare och är idag verksam som gymnasielärare i media och kommunikation. Hon är också författare, musiker och kulturentreprenör som, när andan faller på, medverkar i, ibland även arrangerar, olika former av kulturevenemang. Kärleken till orden, ett brinnande intresse för kultur och olika livs- och samhällsfrågor och en stor nyfikenhet på de digitala mediernas möjligheter ledde hösten 2010 till starten av inspirations- och kulturprojektet Punctum saliens. Projektet syftar till att lyfta estetiska och humana värden, väcka skaparglädje och ge själslig inspiration och livskraft. 2014 föddes Liv&Tanke Förlag. Boken "Mer Människa - tankar om livet" och den tid vi lever i, som gavs ut våren 2016, är den första i förlagets regi. Punctum saliens är med på Tidskrift.nu, samlingsplatsen för Sveriges kulturtidskrifter. Elisabeth Jönsson är medlem i Författarcentrum Syd, Smålands författarsällskap, Sveriges Författarförbund, Musikcentrum Syd och STIM (Sveriges Tonsättares Internationella Musikbyrå).