Porträtt i media

Dagarna mellan jul och nyår 2011 fick jag besök av Emma Brännman, reporter och Per-Erik Sandebäck, fotograf från Smålandsposten. Den 4 februari publicerades ett personporträtt i tidningen Smålandsposten.

Det kändes så hedrande att bli intervjuad och porträtterad. I reportaget berättar jag om de olika val jag gjort i livet, min kärlek till skapandet, till orden och böckerna, till min familj, om mitt yrke som gymnasielärare, om Punctum saliens och om framtiden.

Som före detta informatör är jag van att ha kontakt med media. Som tidigare yrkesverksam journalist är jag van vid att intervjua andra människor. Att själv bli intervjuad om sådant som står mig nära blev en ny och viktig erfarenhet. Emma Brännman ( reporter) och Per-Erik Sandebäck (fotograf) hanterade situationen väl och det kändes bra när artikeln kom i tidningen. Något jag inte var lika beredd på var alla kommentarer som jag fick av människor jag mötte efter att artikeln publicerats, också på facebook trillade meddelanden in. Det kändes värmande.Tack!

Tyvärr medger inte upphovsrätten att jag återger reportaget i sin helhet.

4 svar på ”Porträtt i media

 • 25 februari, 2012 kl. 3:12 e m
  Permalänk

  Hej Elisabeth!
  Jag rekommenderar varmt en retreat. Titta in och läs mina reflektioner idag. Tack för din kommentar i veckan. Lev väl och njut din helg!
  Inger 🙂

 • 23 februari, 2012 kl. 9:45 f m
  Permalänk

  Du har all anledning att känna glädje över uppmärksamheten 🙂

 • 23 februari, 2012 kl. 9:29 f m
  Permalänk

  Vad trevligt! Jag förstår att det var glädjande att få delge andra din resa … Ska gå in och läsa nu. Ha en skön dag!

 • 23 februari, 2012 kl. 9:57 f m
  Permalänk

  Skulle gärna läsa det 🙂
  GRATTIS!!!
  Varma kramar Halina

Kommentarer är stängda.