Nytt i webbshopen!

Jag tycker om att skriva för hand emellanåt. Då vill jag gärna ha vackert skrivmaterial till hands. Har fotograferat och tagit fram en del kort Punctum saliens webbshop.

 

Kort för musikälskaren

 

blomstrandenoterpunctumsalienswebbshop

”Blomstrande noter”  i Punctum saliens webbshop här.

I shopen betalar du enkelt och säkert via Paypal eller med kreditkort.

Välkommen!

Elisabeth Jönsson

Elisabeth Jönsson, ansvarig utgivare

www.punctumsaliens.se drivs av Elisabeth Jönsson. Elisabeth har en bakgrund som journalist, kommunikationsansvarig, egen företagare och är idag verksam som gymnasielärare i media och kommunikation. Hon är också författare, musiker och kulturentreprenör som, när andan faller på, medverkar i, ibland även arrangerar, olika former av kulturevenemang. Kärleken till orden, ett brinnande intresse för kultur och olika livs- och samhällsfrågor och en stor nyfikenhet på de digitala mediernas möjligheter ledde hösten 2010 till starten av inspirations- och kulturprojektet Punctum saliens. Projektet syftar till att lyfta estetiska och humana värden, väcka skaparglädje och ge själslig inspiration och livskraft. 2014 föddes Liv&Tanke Förlag. Boken "Mer Människa - tankar om livet" och den tid vi lever i, som gavs ut våren 2016, är den första i förlagets regi. Punctum saliens är med på Tidskrift.nu, samlingsplatsen för Sveriges kulturtidskrifter. Elisabeth Jönsson är medlem i Författarcentrum Syd, Smålands författarsällskap, Sveriges Författarförbund, Musikcentrum Syd och STIM (Sveriges Tonsättares Internationella Musikbyrå).

En reaktion till “Nytt i webbshopen!

  • 27 februari, 2014 kl. 12:45 e m
    Permalink

    Visst är det så att det finns något sinnligt, något som ger direktkontakt, när pennan och pappret dansar en gemensam slowfox. Det är både ge och ta. Ibland flyter det lätt. Ibland blir rörelsen stående på ett ben, snubblar kanske till, innan den återfår balansen. Lägg så till hjärnans flöde och handens följsamhet och du har en fyrdimensionell upplevelse att njuta och frustreras av.

Kommentarer inaktiverade.