Livsklok och Ordlusta sponsrar april månads gästinlägg på Punctum saliens

På söndag publiceras april månads gästinlägg.Månadens skribent får ett bokpaket som innehåller två böcker; Full Koll av Lotta Abrahamsson, Livsklok och Ordlusta av Siv-Britt Mangi, Ordlusta.

 

 

Full Koll av Lotta Abrahamsson

Det här är en praktisk livsmanual som steg-för steg visar hur du kan få tag i din inre kreativitet. Viktigt är att få koll och skapa en effektiv struktur i det yttre. Författaren Lotta Abrahamsson delger sina personliga erfarenheter och delar med sig av konkreta och användbara checklistor

Lotta Abrahamsson är verksam som föreläsare, förändringscoach, frilansjournalist och författare

Lotta har tidigare skrivit månadens gästinlägg för Punctum saliens Geni och galenskap – måste det vara skapandets pris?

 

 

Ordlusta av Siv-Britt Mangi

I boken Ordlusta delar Siv-Britt Mangi med sig av sina tankar över livet. Hon funderar bland annat över nutidsmänniskans val och vilka konsekvenser de kan få. Texterna rymmer dubbelbottnade budskap och tål att läsas många gånger med utrymme för eftertanke och reflektion på egen hand.

Siv-Britt Mangi är språklärare och egenföretagare som precis har kommit ut med sin första bok.

Siv-Britt har medverkat i serien ”Skaparglädje och skapande människor” på Punctum saliens Siv-Britt Mangi frigör skapartid för Ordlusta

 

Elisabeth Jönsson, ansvarig utgivare

www.punctumsaliens.se drivs av Elisabeth Jönsson. Elisabeth har en bakgrund som journalist, kommunikationsansvarig, egen företagare och är idag verksam som gymnasielärare i media och kommunikation. Hon är också författare, musiker och kulturentreprenör som, när andan faller på, medverkar i, ibland även arrangerar, olika former av kulturevenemang. Kärleken till orden, ett brinnande intresse för kultur och olika livs- och samhällsfrågor och en stor nyfikenhet på de digitala mediernas möjligheter ledde hösten 2010 till starten av inspirations- och kulturprojektet Punctum saliens. Projektet syftar till att lyfta estetiska och humana värden, väcka skaparglädje och ge själslig inspiration och livskraft. 2014 föddes Liv&Tanke Förlag. Boken "Mer Människa - tankar om livet" och den tid vi lever i, som gavs ut våren 2016, är den första i förlagets regi. Punctum saliens är med på Tidskrift.nu, samlingsplatsen för Sveriges kulturtidskrifter. Elisabeth Jönsson är medlem i Författarcentrum Syd, Smålands författarsällskap, Sveriges Författarförbund, Musikcentrum Syd och STIM (Sveriges Tonsättares Internationella Musikbyrå).

2 reaktioner till “Livsklok och Ordlusta sponsrar april månads gästinlägg på Punctum saliens

 • 3 april, 2012 kl. 12:10 e m
  Permalink

  Åh, den boken har jag nyligt läst. Den var jättebra och inspirerande! Vad roligt att du tipsar om den! Tack för fina kommentarer inne hos mig som värmer. Ha en fin påskhelg!

 • 2 april, 2012 kl. 9:52 f m
  Permalink

  Hejsan Elisabeth
  Så trevligt att du hittade till mig och lotsade mig hit. Sund, intressant och läsvärd plats att återkomma till
  Ha det gott
  Värvackra solhälsningar
  Emma

Kommentarer inaktiverade.