Känner du inte igen Punctum saliens?

Mitt tidigare tema gick sönder i slutet av juni. Som tur var fick jag hjälp av mitt webbhotell Binero. Hade rejäl hjärtklappning ett tag. Mycket av upplägget arbetar jag nu med att stegvis göra om. Hade jag inte fått hjälp av Binero så hade jag inte löst detta. Jag testar mig fram för att åstadkomma en så säker lösning som möjligt.

Tur att det är semester. Tack för ditt tålamod.

Ett stort tack till Binero, Sara, Alexander, Stefan, Erik m fl för en mycket fin support av hög klass.

Elisabeth Jönsson, ansvarig utgivare

www.punctumsaliens.se drivs av Elisabeth Jönsson. Elisabeth har en bakgrund som journalist, kommunikationsansvarig, egen företagare och är idag verksam som gymnasielärare i media och kommunikation. Hon är också författare, musiker och kulturentreprenör som, när andan faller på, medverkar i, ibland även arrangerar, olika former av kulturevenemang. Kärleken till orden, ett brinnande intresse för kultur och olika livs- och samhällsfrågor och en stor nyfikenhet på de digitala mediernas möjligheter ledde hösten 2010 till starten av inspirations- och kulturprojektet Punctum saliens. Projektet syftar till att lyfta estetiska och humana värden, väcka skaparglädje och ge själslig inspiration och livskraft. 2014 föddes Liv&Tanke Förlag. Boken "Mer Människa - tankar om livet" och den tid vi lever i, som gavs ut våren 2016, är den första i förlagets regi. Punctum saliens är med på Tidskrift.nu, samlingsplatsen för Sveriges kulturtidskrifter. Elisabeth Jönsson är medlem i Författarcentrum Syd, Smålands författarsällskap, Sveriges Författarförbund, Musikcentrum Syd och STIM (Sveriges Tonsättares Internationella Musikbyrå).

7 reaktioner till “Känner du inte igen Punctum saliens?

 • 6 juli, 2011 kl. 7:59 e m
  Permalink

  Tack Heléne, Aila och Maud för fina kommentarer. De värmer hjärtat. Jag lär mig mycket på detta och tänker dela med mig av mina kunskaper framöver när saker och ting ordnat sig. Just nu känner jag att jag behöver vara ledig. Tack också till Binero för att ni är mig till stor hjälp.

 • 29 juni, 2011 kl. 9:39 e m
  Permalink

  Hej Elisabeth!
  Härligt att det löste sig! Ditt Support(er) Team finns ifall du behöver mer hjälp!

  @Fröken Hulda: det går absolut att säkerhetskopiera en blogg. Alla filer på Elisabeths blogg här t.ex. sparas fem gånger per dygn hos oss i ett dygn och en gång i en vecka.

  Vänliga hälsningar,
  Erik
  Binero

 • 29 juni, 2011 kl. 3:27 e m
  Permalink

  Nu är jag här igen… å det börjar minsann arta sig 🙂

  Jag är själv livrädd för att min blogg skulle lägga av. Undrar om man kan säkerhetskopiera den? Tänk alla inlägg man skrivit och allt som ligger balkom… Hua!

Kommentarer inaktiverade.