Inspirerande bokmässa

Kronobergs bokmässa 2013 har ägt rum och gårdagen var fylld av fina möten med inspirerande, reflekterande människor som delar passionen för ord och böcker.

Jag fick också rika möjligheter att berätta om Punctum saliens och det nya bokprojekt som jag arbetar med just nu och som lanseras under våren 2014. Några exemplar av boken Berika och värna livet: tio uppdrag för skaparglädje och själslig inspiration fann också nya läsare.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Varmt tack till Maja Nordblom och Karin Tunerstedt projektledare för Kronobergs bokmässa.

Mer om mässan och de medverkande finner du under kommande vecka på Punctum saliens Facebooksida.

För dig som är kulturintresserad och har anknytning till Småland finns nu också den slutna Facebook gruppen ”Kultur i Småland”

Elisabeth Jönsson, ansvarig utgivare

www.punctumsaliens.se drivs av Elisabeth Jönsson. Elisabeth har en bakgrund som journalist, kommunikationsansvarig, egen företagare och är idag verksam som gymnasielärare i media och kommunikation. Hon är också författare, musiker och kulturentreprenör som, när andan faller på, medverkar i, ibland även arrangerar, olika former av kulturevenemang. Kärleken till orden, ett brinnande intresse för kultur och olika livs- och samhällsfrågor och en stor nyfikenhet på de digitala mediernas möjligheter ledde hösten 2010 till starten av inspirations- och kulturprojektet Punctum saliens. Projektet syftar till att lyfta estetiska och humana värden, väcka skaparglädje och ge själslig inspiration och livskraft. 2014 föddes Liv&Tanke Förlag. Boken "Mer Människa - tankar om livet" och den tid vi lever i, som gavs ut våren 2016, är den första i förlagets regi. Punctum saliens är med på Tidskrift.nu, samlingsplatsen för Sveriges kulturtidskrifter. Elisabeth Jönsson är medlem i Författarcentrum Syd, Smålands författarsällskap, Sveriges Författarförbund, Musikcentrum Syd och STIM (Sveriges Tonsättares Internationella Musikbyrå).

2 reaktioner till “Inspirerande bokmässa

 • 24 november, 2013 kl. 2:47 e m
  Permalink

  Härligt att läsa! Du är underbar 🙂
  Skriver lite snart… just nu vilar jag efter operationen (ingenting stort, men ändå ;))
  Kramar
  Din vän
  Halina

  • 24 november, 2013 kl. 3:02 e m
   Permalink

   Tack Halina för fina ord. Var rädd om dig.
   Bilderna i boken ”Berika och värna livet” är mycket uppskattade.
   Varm kram
   Elisabeth

Kommentarer inaktiverade.