Grattis till vinsten!

Vinnarna i motiveringstävlingen med Janne Schaffer utsedda

Tack till dig som medverkade i motiveringstävlingen på Punctum saliens med chans att vinna CD-skivor, konsertbiljetter och Janne Schaffers bok ”Mitt liv som Schaffer”. Ett varmt grattis till dig som vunnit och ett varmt tack till Janne Schaffer som gjorde denna tävling möjlig.

De lyckliga vinnarna är:

Konsertbiljetter till Janne Schaffer – Music story går till Christina Lembke

Boken Mitt liv som Schaffer får Christina Linnea Örtendahl

CD-skivan Överblick ger Janne till:

Maria Berg

Ann Bergström

Maud Granholm

Rose-Marie Grundström-Linder

Signhild Hortberg

Owe Johansson

Gunilla Karlsson

Lena Ohlsson

Cecilia Svensson

Anneli Särnblad

Malou Thorman

Nyfiken på Janne Schaffer och hans musik? Läs mer i inlägget Janne Schaffer, en humanist som brinner för musiken och att göra gott för andra. eller Personlig kulturspegel sommaren 2012

Elisabeth Jönsson, ansvarig utgivare

www.punctumsaliens.se drivs av Elisabeth Jönsson. Elisabeth har en bakgrund som journalist, kommunikationsansvarig, egen företagare och är idag verksam som gymnasielärare i media och kommunikation. Hon är också författare, musiker och kulturentreprenör som, när andan faller på, medverkar i, ibland även arrangerar, olika former av kulturevenemang. Kärleken till orden, ett brinnande intresse för kultur och olika livs- och samhällsfrågor och en stor nyfikenhet på de digitala mediernas möjligheter ledde hösten 2010 till starten av inspirations- och kulturprojektet Punctum saliens. Projektet syftar till att lyfta estetiska och humana värden, väcka skaparglädje och ge själslig inspiration och livskraft. 2014 föddes Liv&Tanke Förlag. Boken "Mer Människa - tankar om livet" och den tid vi lever i, som gavs ut våren 2016, är den första i förlagets regi. Punctum saliens är med på Tidskrift.nu, samlingsplatsen för Sveriges kulturtidskrifter. Elisabeth Jönsson är medlem i Författarcentrum Syd, Smålands författarsällskap, Sveriges Författarförbund, Musikcentrum Syd och STIM (Sveriges Tonsättares Internationella Musikbyrå).

En reaktion till “Grattis till vinsten!

  • 9 september, 2012 kl. 7:58 f m
    Permalink

    Finns även ett blogginlägg om tävlingen och min tur 🙂

    Kram Gunilla

Kommentarer inaktiverade.