Gör skillnad tillsammans med Punctum saliens

Med passion för människor, skrivande och skapande startades hösten 2010 inspirations- och kulturprojektet Punctum saliens. Grundfilosofin är att vi behöver kulturen och de konstnärliga, kreativa uttrycken för att bli och få vara hela som människor.

Sedan starten har det hänt mycket. För dig som vill hålla dig uppdaterad om senaste nytt inom ramen för projektet surfa in på sidan På gång. Är du nyfiken på vad som hittills hänt spana in Logg in Progress.

Hösten 2012 släpptes första boken i Punctum saliens regi ” Berika och värna livet- Tio uppdrag för skaparglädje och själslig inspiration” och aktuella boksigneringar kan du läsa mer om här.

Vad vi motiveras av i vår livsgärning ser väldigt olika ut, alla behöver vi drivkrafter som för oss vidare. En viktig drivkraft för mig är att inom ramen för min förmåga göra gott för andra människor och för livet.

Nu kan du som vill hjälpa mig med detta. Tillsammans kan vi göra skillnad för en mänskligare värld. Allt börjar i mötet med barnet, men hur ser förutsättningarna ut för detta möte på vår jord.

Du kan göra skillnad genom att hjälpa mig dela Punctum saliens kampanj ”För en mänskligare värld” till förmån för världens barn genom Unicef.

Bli medhjälpare genom att sprida kampanjen, läs mer här

Besök http://unicef.se/egna-insamlingar/for-en-manskligare-varld

Denna insamling pågår till och med maj 2013.

Varmt tack för att du engagerar dig!

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något.

Elisabeth Jönsson