Fotoutställning i Hässleholm

De kreativa uttryck som jag använt mig av genom livet har varit orden och musiken. Men fotograferandet och att få måla är språk jag också tycker om att använda mig av då och då.

Har fått förtroendet att ställa ut några fotografier med anknytning till inspirations- och kulturprojektet Punctum saliens hos Bjärnors konditori i Hässleholm.

Det blev en fin eftermiddag hos Bjärnors konditori i Hässleholm. Möten och samtal förgyllde dagen. Tog några bilder från dagen som jag delar med mig av i detta inlägg.

Innan utställningen!
Innan utställningen!
Glad när fotografier som jag arbetat med och själv har varma känslor för uppskattas av betraktaren. Dessa två foton fick många lovord under utställningen så nu blir det till att ta fram några extra inramningar. Roligt! Och fotografierna får följa med på sångframträdanden och textläsning.
Glad när fotografier som jag arbetat med och själv har varma känslor för uppskattas av betraktaren. Dessa två foton fick många lovord under utställningen så nu blir det till att ta fram några extra inramningar. Roligt! Och fotografierna får följa med på sångframträdanden och textläsning.
bjarnors6
Tillsammans med konditor Lena Wilhelmsson. Lena driver sedan flera år tillbaka Bjärnors konditori i Hässleholm.
"Karinbakelsen" som Bjärnors har fått förtroendet att skapa med anledning av utställningen om Karin Larsson på Hässleholms kulturhus.
”Karinbakelsen” som Bjärnors har fått förtroendet att skapa med anledning av utställningen om Karin Larsson på Hässleholms kulturhus.
bjarnors3
Bokbord och presentation speciellt för dagen.

Glad också över att Kulturdagboken nu finns till försäljning i Hässleholms bokhandel.

Fram till slutet av juni 2015 har du möjlighet att se fotografierna hos Bjärnors konditori.

Nyfiken på vad som mer händer inom ramen för Punctum saliens? Läs mer genom att klicka dig vidare till sidan På gång.

Ett varmt tack för ditt besök under dagen. Det värmde!

bylineelisabethjonssonpunctumsaliens

Elisabeth Jönsson, ansvarig utgivare

www.punctumsaliens.se drivs av Elisabeth Jönsson. Elisabeth har en bakgrund som journalist, kommunikationsansvarig, egen företagare och är idag verksam som gymnasielärare i media och kommunikation. Hon är också författare, musiker och kulturentreprenör som, när andan faller på, medverkar i, ibland även arrangerar, olika former av kulturevenemang. Kärleken till orden, ett brinnande intresse för kultur och olika livs- och samhällsfrågor och en stor nyfikenhet på de digitala mediernas möjligheter ledde hösten 2010 till starten av inspirations- och kulturprojektet Punctum saliens. Projektet syftar till att lyfta estetiska och humana värden, väcka skaparglädje och ge själslig inspiration och livskraft. 2014 föddes Liv&Tanke Förlag. Boken "Mer Människa - tankar om livet" och den tid vi lever i, som gavs ut våren 2016, är den första i förlagets regi. Punctum saliens är med på Tidskrift.nu, samlingsplatsen för Sveriges kulturtidskrifter. Elisabeth Jönsson är medlem i Författarcentrum Syd, Smålands författarsällskap, Sveriges Författarförbund, Musikcentrum Syd och STIM (Sveriges Tonsättares Internationella Musikbyrå).

2 reaktioner till “Fotoutställning i Hässleholm

 • 23 maj, 2015 kl. 6:38 f m
  Permalink

  Grattis! Grattis! Grattis!
  Är glad att Hässleholm är ganska nära :-))))
  Varma vårhälsningar
  Halina

  • 23 maj, 2015 kl. 10:37 f m
   Permalink

   Innerligt tack Halina för din fina kommentar.
   Varma vårhälsningar till dig i retur.
   Njuter av den vackraste månaden på året.
   Elisabeth

Kommentarer inaktiverade.