Författarkväll i ord och ton om livskvalitet och hållbara relationer

Författarkväll i ord och ton om livskvalitet och hållbara relationer. Onsdagen utmynnade i en kväll präglad av varma möten, starka konstnärliga ögonblick och livsnärvaro, en författarkväll i ord och ton i samarbete med Ingrid Tollgerdt-Andersson och Hans Parment.

Några fotografier och reflektioner från den 27 september, Växjö stadsbibliotek.

Kvällens program

Livskvalitet och relationer, författarkväll med Ingrid Tollgerdt Andersson och Hans Parment.

Ingrid Tollgerdt Andersson om relationer

Ingrid Tollgerdt Anderssons föredrag om relationernas betydelse i våra liv fängslade publiken. Foto: Lars Tollgerdt Andersson

Ingrid Tollgerdt Andersson kom tidigare i höst ut med boken Relationer – himmel eller helvete om vilken hon också har skrivit gästinlägg för Punctum saliens, se Relationer – himmel eller helvete. Gästinlägg av Ingrid Tollgerdt Andersson.
Hösten 2017 är hon ute på författarturné och mer om den har du möjlighet att läsa på Tollgerdt.se

Mer Människa i prestationssamhället

Konstnärligt samarbete med Hans Parment. Foto: Lars Tollgerdt Andersson

Under kvällen framförde såväl jag själv som Hans Parment egenkomponerad musik. Hans framförde även ett stycke av Erland Koch, Monolog nr 1. Det blev också en nyskapande gestaltning inspirerad av budskapet i boken Mer Människa: tankar om livet och den tid vi lever i.

Välkommen att lyssna (kortare klipp) via Punctum saliens Facebook på

Monolog nr 1 av Erland Koch med Hans Parment

Mer Människa i prestationssamhället

Varmt tack till alla i publiken som medverkade vid denna författarkväll och för givande respons såväl innan som efter evenemanget. Tack till Britta Lindberg, Sensus, Växjö för hjälp med de administrativa delarna och Carolina Leimola, kommunikatör Sensus. Tack Eva Lind Johansson som tagit omslagsbilden för detta inlägg. Tack Lars Tollgerdt Andersson för glädjen det är att träffa dig och för värdefull hjälp med fotografier, filmer och så mycket mer.

En kort presentation av oss som medverkade under kvällen. På återhörande!/Elisabeth Jönsson