Ett varmt tack för att du gillar Punctum saliens!

En ros till dig!

 Idag fick Punctum saliens FB-sida 200 gillare.

Detta vill jag gärna fira tillsammans med dig.Skriv en motivering till varför du väljer att läsa Punctum saliens i kommentarsfältet till detta inlägg eller på facebook. Du kan också skicka in din motivering till mig på mejladress: elisabeth.l.m.jonsson@telia.com.

Du som vinner får en gåva hemsänd per post.

Jag förbehåller mig rätten att använda mig av motiveringen i marknadsföringen av inspirations- och kulturprojektet Punctum saliens.

Varmt välkommen att delta!

Tävlingen pågår från och med idag till och med sista januari 2012

Punctum saliens FB

 

                                                       Foto:Free digital Photos

 

6 svar på ”Ett varmt tack för att du gillar Punctum saliens!

 • 14 januari, 2012 kl. 9:52 f m
  Permalänk

  KASAM är för mig en livsstil. Din blogg Punctum saliens ger mig en Känsla Av SAMmanhang.

  • 14 januari, 2012 kl. 3:12 e m
   Permalänk

   Det var väldigt fint skrivet Maud. Tack för att du läser och för att jag fått möjlighet att lära känna dig på detta sätt.
   Varm kram

 • 11 januari, 2012 kl. 6:31 e m
  Permalänk

  Grattis till alla de som har hittat din sida!
  En sida som för mig värmer och värnar livet. För mig är du en inspirationskälla som manar mig till eftertanke och stillhet. Ser fram emot 2012 med nya reflektioner och tankar som behöver luftas igen.
  Kram till dig
  Malou

  • 12 januari, 2012 kl. 7:10 f m
   Permalänk

   Tack Malou för dina värmande ord. De betyder mycket. De är en källa till rik glädje att fått lära känna dig.Varm kram

 • 11 januari, 2012 kl. 2:02 e m
  Permalänk

  Hej
  Jag har precis upptäckt din sida och följer den med spänning framöver. Varför gör jag nu detta? Jo, jag har drabbats av utmattnings syndrom och är för tredje gången sjukskriven för detta. Jag har varit sjuk sedan år 2000, men har arbetat och studerat ändå.
  Men jag har under den här sista sjukskrivningen bestämt mig för att göra det jag kan för självläkning, så jag har avsatt en tid varje dag då jag läser inspirerande bloggar som jag tror kan hjälpa mig i min väg tillbaka. Jag reflekterar över dessa och bloggar sedan själv om mina tankar och upplevelser. Du är ju självklart en stor del i min inspriation för att hitta tillbaka till livet. Jag ser med spänning fram mot år 2012 med dig vid min sida. 🙂
  Kram Marie-Louise

  • 11 januari, 2012 kl. 2:13 e m
   Permalänk

   Ett varmt tack för din kommentar Louise. I det prestationsinriktade samhälle vi lever i är det inte lätt att vara människa. De humana värdena får ofta stryka på foten. Bra att du är rädd om dig själv. Jag är väldigt glad för att Punctum saliens tillhör en av dina inspirationsbloggar.Varm kram/Elisabeth

Kommentarer är stängda.