En sponsorgåva för själslig inspiration

Sponsor för kommande gäsinlägg blir Rinella Grahn. Rinella är verksam som sinnlig inspiratör och konstvetare med inriktning på japansk kultur.

Japansk kalligrafi till toner från fiol

Sponsorpaketet innehåller en buddhaboard, cd- skiva med japanska visor på fiol och ett handgjort kompendium om japansk kalligrafi. Till japanska toner från fiol får man möjlighet att prova på japansk kalligrafi på en minibuddhaboard.

På Punctum saliens publiceras regelbundet gästinlägg

Att skriva en intressant och berikande text som talar till läsaren kräver en hel del arbete. Tyvärr har jag ingen möjlighet att betala ut någon ekonomisk ersättning till de som skriver gästinlägg, men jag vill bidra till att uppmuntra det skrivna ordet och ge ett skrivutrymme för kunniga människor med olika bakgrund. Gästinläggen har i nuläget temat Berika och värna livet. Som tack får gästskribenten en sponsorgåva från en person eller ett företag.

Ta gärna del av Rinellas eget gästinlägg Rinella Grahns livsresa inspirerade till kunskap om Shodo – penselns väg.

Klicka här för att se vilka som tidigare sponsrat gästinlägg på Punctum saliens.

Vill du läsa tidigare gästinlägg klicka här.

Varmt tack Rinella för din sponsorgåva!

Publicering av nästa gästinlägg blir i början av oktober.

Elisabeth Jönsson, ansvarig utgivare

www.punctumsaliens.se drivs av Elisabeth Jönsson. Elisabeth har en bakgrund som journalist, kommunikationsansvarig, egen företagare och är idag verksam som gymnasielärare i media och kommunikation. Hon är också författare, musiker och kulturentreprenör som, när andan faller på, medverkar i, ibland även arrangerar, olika former av kulturevenemang. Kärleken till orden, ett brinnande intresse för kultur och olika livs- och samhällsfrågor och en stor nyfikenhet på de digitala mediernas möjligheter ledde hösten 2010 till starten av inspirations- och kulturprojektet Punctum saliens. Projektet syftar till att lyfta estetiska och humana värden, väcka skaparglädje och ge själslig inspiration och livskraft. 2014 föddes Liv&Tanke Förlag. Boken "Mer Människa - tankar om livet" och den tid vi lever i, som gavs ut våren 2016, är den första i förlagets regi. Punctum saliens är med på Tidskrift.nu, samlingsplatsen för Sveriges kulturtidskrifter. Elisabeth Jönsson är medlem i Författarcentrum Syd, Smålands författarsällskap, Sveriges Författarförbund, Musikcentrum Syd och STIM (Sveriges Tonsättares Internationella Musikbyrå).