Därför gillar vi Punctum saliens

Den 11 januari passerade Punctum saliens 200 gillare på facebook. Att fira något är trevligt så i samband med det utlyste jag en liten tävling. Den innebar att skriva en motivering till varför du gillar Punctum saliens. Eftersom jag tycker alla motiveringarna är så fina och talar direkt till mitt hjärta så valde jag den motiveringen som kom in först.

Den vinnande motiveringen lyder ”Jag gillar ditt inspirerande sätt att lyfta fram andra och dina olika infallsvinklar på viktiga och intressanta saker” , är skriven av Jenny Karlsson och publicerades på Punctum saliens FBsida. Som tack Jenny får du välja en valfri affisch i Punctum saliens webbshop som jag skickar hem till dig. Affischerna är framtagna av Lifestyle Partner, Hilde S Flink och Maria Bäckström.

Nu till det viktigaste att presentera alla fina motiveringar:

”Jag gillar ditt inspirerande sätt att lyfta fram andra och dina olika infallsvinklar på viktiga och intressanta saker”

”Du har bra innehåll på din sida och det ger resultat.”

”För mig variationen.”

”Jag instämmer med Jenny ovan. Det är verkligen inspirerande hur du lyfter fram andra. Funderar på hur jag kan göra samma sak. Keep up the good work.”

”Ett fantastiskt sätt att få inspiration på.”

”Av det lilla jag sett hittills så fastnade jag för möjligheten att få vara delaktig och bidra med mina erfarenheter.. och för den inspiration Du ger mig!”

”Jag vill gärna lyfta dig och din förmåga att entusiasmera om intressanta ämnen inom många olika livsområden det gör mig extra nyfiken att vilja läsa mera.”

”KASAM är för mig en livsstil. Din blogg Punctum saliens ger mig en Känsla Av SAMmanhang.”

”En sida som för mig värmer och värnar livet. För mig är du en inspirationskälla som manar mig till eftertanke och stillhet. Ser fram emot 2012 med nya reflektioner och tankar som behöver luftas igen.”

”Men jag har under den här sista sjukskrivningen bestämt mig för att göra det jag kan för självläkning, så jag har avsatt en tid varje dag då jag läser inspirerande bloggar som jag tror kan hjälpa mig i min väg tillbaka. Jag reflekterar över dessa och bloggar sedan själv om mina tankar och upplevelser. Du är ju självklart en stor del i min inspiration för att hitta tillbaka till livet. Jag ser med spänning fram mot år 2012 med dig vid min sida.”

                                                                                Ett varmt tack för din motivering

 

 

 

Ett svar på ”Därför gillar vi Punctum saliens

  • 21 februari, 2012 kl. 9:01 f m
    Permalänk

    Tack Halina!Och en varm kram

Kommentarer är stängda.