Bokrelease – Mer Människa

Den 27 april släpps boken Mer Människa: tankar om livet och den tid vi lever i genom Liv&Tanke Förlag. Releasen kommer att bli något alldeles extra: boksignering, mingel med underbara människor och härlig vårmusik av gymnasieskolornas personalkör under ledning av Allan Rogers. Det kommer också att bli en och annan överraskning under kvällen.

Plats: Det fria ordets hus, Växjö

Tid: 27 april klockan 18.30-20.30

Då antalet platser är begränsat behöver du föranmäla dig till elisabeth.jonsson(at)punctumsaliens.se. Du får en bekräftelse på din anmälan via mejl.

Det finns möjlighet att köpa bok och dryck med tilltugg för 200 kronor. Du betalar då kontant när du kommer eller innan via bankgiro 804-7011. Glöm inte ange ditt namn om du väljer att betala via bankgiro så vi vet vem betalningen kommer ifrån.

Senast den 15 april, gärna tidigare, behöver jag din anmälan.

Mer manniska
Bokens omslagsbild är tagen av Carina Ståhl, konstnärlig fotograf  Gyllenljus.com

Förbeställning

Har du inte möjlighet att komma på releasen, men ändå önskar köpa boken Mer människa:tankar om livet och den tid vi lever i direkt av mig är priset 150 kronor inklusive frakt.

Du förhandsbokar ditt exemplar genom att skicka ett mejl med adress till elisabeth.jonsson(at)punctumsaliens.se. Ange gärna i ditt mejl om du önskar boken signerad. Du får då ett bekräftelsemejl av mig och vi kommer då också överens om önskat betalsätt. Boken levereras direkt till dig efter releasen.

Du har även möjlighet att förbeställa ditt exemplar via bifogad länk och betalsätt är då Payson.

Välkommen med din beställning!

Elisabeth Jönsson

bildtillbroschyrsmall
Fotograf: Maria Henell

 

 

 

 

 

 

Elisabeth Jönsson, ansvarig utgivare

www.punctumsaliens.se drivs av Elisabeth Jönsson. Elisabeth har en bakgrund som journalist, kommunikationsansvarig, egen företagare och är idag verksam som gymnasielärare i media och kommunikation. Hon är också författare, musiker och kulturentreprenör som, när andan faller på, medverkar i, ibland även arrangerar, olika former av kulturevenemang. Kärleken till orden, ett brinnande intresse för kultur och olika livs- och samhällsfrågor och en stor nyfikenhet på de digitala mediernas möjligheter ledde hösten 2010 till starten av inspirations- och kulturprojektet Punctum saliens. Projektet syftar till att lyfta estetiska och humana värden, väcka skaparglädje och ge själslig inspiration och livskraft. 2014 föddes Liv&Tanke Förlag. Boken "Mer Människa - tankar om livet" och den tid vi lever i, som gavs ut våren 2016, är den första i förlagets regi. Punctum saliens är med på Tidskrift.nu, samlingsplatsen för Sveriges kulturtidskrifter. Elisabeth Jönsson är medlem i Författarcentrum Syd, Smålands författarsällskap, Sveriges Författarförbund, Musikcentrum Syd och STIM (Sveriges Tonsättares Internationella Musikbyrå).