Bokrelease för Mer Människa 27 april 2016

Minns med värme och kärlek boksläppet för Mer Människa:tankar om livet och den tid vi lever i i Det fria ordets hus 27 april 2016.

I kommande inlägg under våren och försommaren kommer jag här på Punctum saliens att berätta lite mer om innehållet för releasen, de olika programpunkterna.

Är du intresserad av att köpa boken är du välkommen att vända dig till mig, Elisabeth Jönsson, om du önskar den signerad. Enklast skickar du ett mejl till elisabeth.jonsson@punctumsaliens.se , boken kostar 150 kronor + frakt. Du har också i nuläget möjlighet att köpa den i nätbokhandeln.

Varmt tack till alla som kom och gjorde bokreleasen för Mer Människa:tankar om livet och den tid vi lever i till ett minne för livet. Du har möjlighet att ta del av alla nyheter som en boks utgivning för med sig via sidan Mer Människa: tankar om livet och den tid vi lever i.

program bokrelease

Gymnasieskolornas personalkör under ledning av Allan Rogers
Gymnasieskolornas personalkör under ledning av Allan Rogers. Foto: Carina Ståhl, Gyllenljus
Elisabeth Jonsson, Vaxjo
Mina tankar bakom boken. Foto taget av Carina Ståhl, Gyllenljus
Carina Stahl, Gyllenljus
Carina Ståhl, Gyllenljus berättade om sitt konstnärsskap under rubriken ”Låt alltid en omfamning av skönhet förgylla varje ny dag”. Foto:Elisabeth Jönsson
boksignering Elisabeth Jonsson
En så underbar upplevelse, att få signera den bok som jag arbetat med så länge, en livsdröm som går i uppfyllelse. Foto:Carina Ståhl
Carina Stahl Gyllenljus
Carina Ståhl, Gyllenljus
Varmt tack till gymnasiesärskolan, Kungsmadskolan, Växjö som gjorde de mycket uppskattade snittarna.
Varmt tack till gymnasiesärskolan, Kungsmadskolan, Växjö som gjorde de mycket uppskattade snittarna.

Avslutade kvällen med Abendempfindung av W.A Mozart tillsammans med Allan Rogers, piano. Foto: Åsa Ahl
Avslutade kvällen med Abendempfindung av W.A Mozart tillsammans med Allan Rogers, piano. Foto: Åsa Ahl

program bokrelease-2

booksandpiano
Foto: Carina Ståhl

bylineelisabethjonssonpunctumsaliens

Elisabeth Jönsson, ansvarig utgivare

www.punctumsaliens.se drivs av Elisabeth Jönsson. Elisabeth har en bakgrund som journalist, kommunikationsansvarig, egen företagare och är idag verksam som gymnasielärare i media och kommunikation. Hon är också författare, musiker och kulturentreprenör som, när andan faller på, medverkar i, ibland även arrangerar, olika former av kulturevenemang. Kärleken till orden, ett brinnande intresse för kultur och olika livs- och samhällsfrågor och en stor nyfikenhet på de digitala mediernas möjligheter ledde hösten 2010 till starten av inspirations- och kulturprojektet Punctum saliens. Projektet syftar till att lyfta estetiska och humana värden, väcka skaparglädje och ge själslig inspiration och livskraft. 2014 föddes Liv&Tanke Förlag. Boken "Mer Människa - tankar om livet" och den tid vi lever i, som gavs ut våren 2016, är den första i förlagets regi. Punctum saliens är med på Tidskrift.nu, samlingsplatsen för Sveriges kulturtidskrifter. Elisabeth Jönsson är medlem i Författarcentrum Syd, Smålands författarsällskap, Sveriges Författarförbund, Musikcentrum Syd och STIM (Sveriges Tonsättares Internationella Musikbyrå).