Antologirapsodi, en vink till livet

Antologirapsodi, en vink till livet. Kulturnatten i Växjö 2019 bjöd på antologirapsodi i Det fria ordets hus. Arrangör var Anoteket Författarrum och Punctum saliens. Medverkade gjorde Eva Fodor Velander, Tina K Persson, Pernilla Sporre, Jennifer Racz, Sven Velander och undertecknad.

Nyfiken på kvällens program klicka dig vidare till Kulturnatten Växjö 2019 antologirapsodi.

Mer om kommande event och nyheter inom ramen för Anotekets författarrum.

På bilden förbereder Pernilla Sporre och Tina K Persson för kvällens första programpunkt, en poetisk inbalansering. I bakgrunden syns projektledaren för kommande antologi Eva Fodor Velander. Foto: Elisabeth Jönsson

Text: Elisabeth Jönsson

Elisabeth Jönsson, ansvarig utgivare

www.punctumsaliens.se drivs av Elisabeth Jönsson. Elisabeth har en bakgrund som journalist, kommunikationsansvarig, egen företagare och är idag verksam som gymnasielärare i media och kommunikation. Hon är också författare, musiker och kulturentreprenör som, när andan faller på, medverkar i, ibland även arrangerar, olika former av kulturevenemang. Kärleken till orden, ett brinnande intresse för kultur och olika livs- och samhällsfrågor och en stor nyfikenhet på de digitala mediernas möjligheter ledde hösten 2010 till starten av inspirations- och kulturprojektet Punctum saliens. Projektet syftar till att lyfta estetiska och humana värden, väcka skaparglädje och ge själslig inspiration och livskraft. 2014 föddes Liv&Tanke Förlag. Boken "Mer Människa - tankar om livet" och den tid vi lever i, som gavs ut våren 2016, är den första i förlagets regi. Punctum saliens är med på Tidskrift.nu, samlingsplatsen för Sveriges kulturtidskrifter. Elisabeth Jönsson är medlem i Författarcentrum Syd, Smålands författarsällskap, Sveriges Författarförbund, Musikcentrum Syd och STIM (Sveriges Tonsättares Internationella Musikbyrå).