Annonser på Punctum saliens

Sedan starten av kultursidan Punctum saliens har jag haft annonser på sidan, dels annonser via Google adsense där jag som annonsör får betalt mellan några ören till någon krona för varje klick av besökaren. Jag är också med i annonsnätverk via Double.net och Tradedoubler. Deras annonser består ofta av bilder och här få annonsören betalt om besöket leder till köp.

Ny annonseringsmöjlighet

Jag lanserar nu en ny annonseringsmöjlighet via Punctum saliens.

Annonseringen är fristående från det redaktionella innehållet, något jag tycker är viktigt för kvalitén och läsupplevelsen. Annonserna på Punctum saliens är ett värdefullt komplement till de inlägg som publiceras och ska ge läsaren ett mervärde.

Du har nu möjlighet att annonsera på Punctum saliens.se. Jag kan erbjuda några olika alternativ. Mer information finner du under sidan annonsera.

Vid frågor är du välkommen att kontakta mig på adress elisabeth.jonsson@punctumsaliens.se

 

Elisabeth Jönsson, ansvarig utgivare

www.punctumsaliens.se drivs av Elisabeth Jönsson. Elisabeth har en bakgrund som journalist, kommunikationsansvarig, egen företagare och är idag verksam som gymnasielärare i media och kommunikation. Hon är också författare, musiker och kulturentreprenör som, när andan faller på, medverkar i, ibland även arrangerar, olika former av kulturevenemang. Kärleken till orden, ett brinnande intresse för kultur och olika livs- och samhällsfrågor och en stor nyfikenhet på de digitala mediernas möjligheter ledde hösten 2010 till starten av inspirations- och kulturprojektet Punctum saliens. Projektet syftar till att lyfta estetiska och humana värden, väcka skaparglädje och ge själslig inspiration och livskraft. 2014 föddes Liv&Tanke Förlag. Boken "Mer Människa - tankar om livet" och den tid vi lever i, som gavs ut våren 2016, är den första i förlagets regi. Punctum saliens är med på Tidskrift.nu, samlingsplatsen för Sveriges kulturtidskrifter. Elisabeth Jönsson är medlem i Författarcentrum Syd, Smålands författarsällskap, Sveriges Författarförbund, Musikcentrum Syd och STIM (Sveriges Tonsättares Internationella Musikbyrå).