Torbjörn Ohlsson om Mer Människa

Torbjörn Ohlsson, författare har skrivit om Mer Människa: tankar om livet och den tid vi lever i på sin blogg Tankar från Runudden.

Att boken får synlighet i olika sammanhang betyder mycket för mig som författare. Det är så läsaren kan få kännedom om att den finns. Alla nyheter och händelser kring boken samt aktuella återförsäljare ( fler är på gång) finner du på sidan Mer Människa: tankar om livet och den tid vi lever i.

Vill också varmt rekommendera ett tidigare författat gästinlägg av Torbjörn Ohlsson för Punctum saliens som bär rubriken Om makt och maktmissbruk

Torbjörn Ohlsson har verkat en stor del av sitt liv inom bankväsendet. Han är författare till böckerna Girighet eller makt: spelet i bankvärlden (2011) och Guldfeber (2015).

 

 

Elisabeth Jönsson, ansvarig utgivare

www.punctumsaliens.se drivs av Elisabeth Jönsson. Elisabeth har en bakgrund som journalist, kommunikationsansvarig, egen företagare och är idag verksam som gymnasielärare i media och kommunikation. Hon är också författare, musiker och kulturentreprenör som, när andan faller på, medverkar i, ibland även arrangerar, olika former av kulturevenemang. Kärleken till orden, ett brinnande intresse för kultur och olika livs- och samhällsfrågor och en stor nyfikenhet på de digitala mediernas möjligheter ledde hösten 2010 till starten av inspirations- och kulturprojektet Punctum saliens. Projektet syftar till att lyfta estetiska och humana värden, väcka skaparglädje och ge själslig inspiration och livskraft. 2014 föddes Liv&Tanke Förlag. Boken "Mer Människa - tankar om livet" och den tid vi lever i, som gavs ut våren 2016, är den första i förlagets regi. Punctum saliens är med på Tidskrift.nu, samlingsplatsen för Sveriges kulturtidskrifter. Elisabeth Jönsson är medlem i Författarcentrum Syd, Smålands författarsällskap, Sveriges Författarförbund, Musikcentrum Syd och STIM (Sveriges Tonsättares Internationella Musikbyrå).