Publicitet i tidningen Må Bra

I senaste numret av tidningen Må Bra, (nr 2:2016) finns en artikel om vad jag tycker gör livet rikt och om hur mitt liv förändrades när jag valde att under några år gå ned i tjänst.

Mycket har hänt sedan starten av inspirations- och kulturprojektet Punctum saliens hösten 2010. Min livsriktning är tydligare och livet har blivit så mycket rikare. Detta mycket tack vare alla fina kontakter som projektet medfört.

Ger ut bok i vår

Såklart är det roligt att bli uppmärksammad, inte minst eftersom min kommande bok, med beräknad utgivning i vår också omnämns i artikeln.

Nyfiken på vad som hänt sedan starten av Punctum saliens? Se Logg in progress

Nyfiken på tidigare publicitet?

Nyfiken på vilka kreativa projekt som genomförts? Se Kreativa samarbeten

Mer om boken här på Punctum saliens under våren.

Elisabeth Jönsson, ansvarig utgivare

www.punctumsaliens.se drivs av Elisabeth Jönsson. Elisabeth har en bakgrund som journalist, kommunikationsansvarig, egen företagare och är idag verksam som gymnasielärare i media och kommunikation. Hon är också författare, musiker och kulturentreprenör som, när andan faller på, medverkar i, ibland även arrangerar, olika former av kulturevenemang. Kärleken till orden, ett brinnande intresse för kultur och olika livs- och samhällsfrågor och en stor nyfikenhet på de digitala mediernas möjligheter ledde hösten 2010 till starten av inspirations- och kulturprojektet Punctum saliens. Projektet syftar till att lyfta estetiska och humana värden, väcka skaparglädje och ge själslig inspiration och livskraft. 2014 föddes Liv&Tanke Förlag. Boken "Mer Människa - tankar om livet" och den tid vi lever i, som gavs ut våren 2016, är den första i förlagets regi. Punctum saliens är med på Tidskrift.nu, samlingsplatsen för Sveriges kulturtidskrifter. Elisabeth Jönsson är medlem i Författarcentrum Syd, Smålands författarsällskap, Sveriges Författarförbund, Musikcentrum Syd och STIM (Sveriges Tonsättares Internationella Musikbyrå).