På hemsidan för Smålands författarsällskap

Att ge ut en bok är något av en känslomässig berg- och dalbana. Det finns stunder man undrar vad man givit sig in på. Tvivel, känslor av sårbarhet och tilltro avlöser varandra i en allt tätare ström. Just nu är jag inne i intensiva förberedelser inför bokreleasen den 27 april i Det fria ordets hus i Växjö.

Att få publicitet betyder mycket för givetvis vill jag att boken ska bli läst. Publicitet kan öka dessa möjligheter.

Nyligen publicerade Smålands författarsällskap följande inlägg Elisabeth Jönsson är aktuell med boken Mer Människa på sin hemsida. Tidigare har boken omnämnts i tidningen Må Bra, februari 2016, Publicitet i tidningen Må Bra.

bylineelisabethjonssonpunctumsaliens

Elisabeth Jönsson, ansvarig utgivare

www.punctumsaliens.se drivs av Elisabeth Jönsson. Elisabeth har en bakgrund som journalist, kommunikationsansvarig, egen företagare och är idag verksam som gymnasielärare i media och kommunikation. Hon är också författare, musiker och kulturentreprenör som, när andan faller på, medverkar i, ibland även arrangerar, olika former av kulturevenemang. Kärleken till orden, ett brinnande intresse för kultur och olika livs- och samhällsfrågor och en stor nyfikenhet på de digitala mediernas möjligheter ledde hösten 2010 till starten av inspirations- och kulturprojektet Punctum saliens. Projektet syftar till att lyfta estetiska och humana värden, väcka skaparglädje och ge själslig inspiration och livskraft. 2014 föddes Liv&Tanke Förlag. Boken "Mer Människa - tankar om livet" och den tid vi lever i, som gavs ut våren 2016, är den första i förlagets regi. Punctum saliens är med på Tidskrift.nu, samlingsplatsen för Sveriges kulturtidskrifter. Elisabeth Jönsson är medlem i Författarcentrum Syd, Smålands författarsällskap, Sveriges Författarförbund, Musikcentrum Syd och STIM (Sveriges Tonsättares Internationella Musikbyrå).