När kreativiteten får sjuda!

Det är en härlig känsla när man är mitt uppe i det kreativa flödet. I det är jag just nu och njuter av förberedelserna inför bokreleasen den 27 april i det Fria ordets hus i Växjö. Då släpps min bok Mer Människa – Tankar om livet och den tid vi lever i genom Liv & Tanke Förlag.

Det är en hel del att förbereda. Jag försöker att njuta av resan och tar pauser med hjälp av yoga, massage och långa naturpromenader. För på något sätt är också förberedelserna inför releasen ett skapande i sig. Glad över möjligheten att ha möjlighet att samarbeta med så skickliga människor. Under kvällen deltar gymnasieskolornas personalkör under ledning av Allan Rogers.

Och fler överraskningar är på gång!

Ser fram emot en härlig bokrelease tillsammans med underbara gäster och samarbetspartners.

bylineelisabethjonssonpunctumsaliens

Elisabeth Jönsson, ansvarig utgivare

www.punctumsaliens.se drivs av Elisabeth Jönsson. Elisabeth har en bakgrund som journalist, kommunikationsansvarig, egen företagare och är idag verksam som gymnasielärare i media och kommunikation. Hon är också författare, musiker och kulturentreprenör som, när andan faller på, medverkar i, ibland även arrangerar, olika former av kulturevenemang. Kärleken till orden, ett brinnande intresse för kultur och olika livs- och samhällsfrågor och en stor nyfikenhet på de digitala mediernas möjligheter ledde hösten 2010 till starten av inspirations- och kulturprojektet Punctum saliens. Projektet syftar till att lyfta estetiska och humana värden, väcka skaparglädje och ge själslig inspiration och livskraft. 2014 föddes Liv&Tanke Förlag. Boken "Mer Människa - tankar om livet" och den tid vi lever i, som gavs ut våren 2016, är den första i förlagets regi. Punctum saliens är med på Tidskrift.nu, samlingsplatsen för Sveriges kulturtidskrifter. Elisabeth Jönsson är medlem i Författarcentrum Syd, Smålands författarsällskap, Sveriges Författarförbund, Musikcentrum Syd och STIM (Sveriges Tonsättares Internationella Musikbyrå).