Mer Människa på ditt lokala bibliotek

Mer Människa på ditt lokala bibliotek. Våren 2016 släpptes boken Mer Människa: tankar om livet och den tid vi lever i på Liv & Tanke Förlag.

Flera bibliotek har valt att köpa in boken, såsom biblioteken i Alvesta, Göteborg, Halmstad, Kalmar, Karlshamn, Stockholm, Sundsvall, Växjö med flera ställen. Har inte just ditt bibliotek boken så kan de välja att köpa in den efter ett inköpsförslag av dig eller be biblioteket låna den från ett annat bibliotek.

Mer Människa på ditt lokala bibliotek

mermanniskaomslagsbild

På åtskilligt fler bibliotek finns boken Mer Människa: tankar om livet och den tid vi lever i som e-bok.

Önskar du ett eget exemplar finner du aktuella inköpsställen via bifogad länk återförsäljare böcker.

För personligt signerade exemplar välkommen att kontakta mig på mejladress: elisabeth.jonsson (at) punctumsaliens.se

Läs mer om vad som är på gång just nu.

bylineelisabethjonssonpunctumsaliens

Elisabeth Jönsson, ansvarig utgivare

www.punctumsaliens.se drivs av Elisabeth Jönsson. Elisabeth har en bakgrund som journalist, kommunikationsansvarig, egen företagare och är idag verksam som gymnasielärare i media och kommunikation. Hon är också författare, musiker och kulturentreprenör som, när andan faller på, medverkar i, ibland även arrangerar, olika former av kulturevenemang. Kärleken till orden, ett brinnande intresse för kultur och olika livs- och samhällsfrågor och en stor nyfikenhet på de digitala mediernas möjligheter ledde hösten 2010 till starten av inspirations- och kulturprojektet Punctum saliens. Projektet syftar till att lyfta estetiska och humana värden, väcka skaparglädje och ge själslig inspiration och livskraft. 2014 föddes Liv&Tanke Förlag. Boken "Mer Människa - tankar om livet" och den tid vi lever i, som gavs ut våren 2016, är den första i förlagets regi. Punctum saliens är med på Tidskrift.nu, samlingsplatsen för Sveriges kulturtidskrifter. Elisabeth Jönsson är medlem i Författarcentrum Syd, Smålands författarsällskap, Sveriges Författarförbund, Musikcentrum Syd och STIM (Sveriges Tonsättares Internationella Musikbyrå).