Maud Granholm om Mer Människa

Maud Granholm reflekterar över Mer Människa: tankar om livet och den tid vi lever i i ett inlägg på Basilicablogg.se, under rubriken En medmänskligare och vackrare värld.

Hon skriver bland annat:

”Boken Mer människa – Tankar om livet och den tid vi lever i  berör och engagerar. Vissa meningar i boken gör mig upprörd och stundtals arg för de är så viktiga och naturliga och borde inte behöva beröras som problemformuleringar. Men det viktiga och naturliga är i dagens samhälle inte alltid det självklara.”

Maud Granholm

 

Maud Granholm är en engagerad, kunnig och skicklig skribent. För Punctum saliens har hon hittills skrivit tre gästinlägg som jag varmt rekommenderar.

Maud Granholm om möten som skapar liv

Där kvinnokraft gör skillnad

Rum för kvinnokraft

 

Alla nyheter och händelser kring boken samt aktuella återförsäljare ( fler är på gång) finner du på sidan Mer Människa: tankar om livet och den tid vi lever i.

 

 

 

 

 

Elisabeth Jönsson, ansvarig utgivare

www.punctumsaliens.se drivs av Elisabeth Jönsson. Elisabeth har en bakgrund som journalist, kommunikationsansvarig, egen företagare och är idag verksam som gymnasielärare i media och kommunikation. Hon är också författare, musiker och kulturentreprenör som, när andan faller på, medverkar i, ibland även arrangerar, olika former av kulturevenemang. Kärleken till orden, ett brinnande intresse för kultur och olika livs- och samhällsfrågor och en stor nyfikenhet på de digitala mediernas möjligheter ledde hösten 2010 till starten av inspirations- och kulturprojektet Punctum saliens. Projektet syftar till att lyfta estetiska och humana värden, väcka skaparglädje och ge själslig inspiration och livskraft. 2014 föddes Liv&Tanke Förlag. Boken "Mer Människa - tankar om livet" och den tid vi lever i, som gavs ut våren 2016, är den första i förlagets regi. Punctum saliens är med på Tidskrift.nu, samlingsplatsen för Sveriges kulturtidskrifter. Elisabeth Jönsson är medlem i Författarcentrum Syd, Smålands författarsällskap, Sveriges Författarförbund, Musikcentrum Syd och STIM (Sveriges Tonsättares Internationella Musikbyrå).