Ingrid Tollgerdt-Andersson om Mer Människa

I ett nyligen publicerat blogginlägg uppmärksammar Ingrid Tollgerdt-Andersson boken Mer Människa:tankar om livet och den tid vi lever i.

Hon skriver bland annat:

”På ett vackert och berörande sätt berättar Elisabeth om sitt sätt att förhålla sig till livet” och ”Finstämt skriver hon om vad som format och påverkat hennes väg genom livet”. För att läsa inlägget i sin helhet se Vilka är dina livsval?

Ingrid Tollgerdt-Andersson har tidigare skrivit två mycket uppskattade gästinlägg för Punctum saliens. Du har möjlighet att ta del av dem genom att gå in på någon av följande länkar:

Om ”Kärlek och svek”

och om att göra det omöjliga möjligt, gästskribent Ingrid Tollgerdt-Andersson

Har du läst boken Mer Människa:tankar om livet och den tid vi lever i? Välkommen med dina tankar och synpunkter.

mermanniskaomslagsbild

Boken köper du enkelt via Punctum saliens webbshop. Mer Människa: tankar om livet och den tid vi lever i finns också i nätbokhandeln och hos välsorterade bokhandlare.

Den 28 maj har jag författarträff och boksignering hos Akademibokhandeln, Grand Samarkand mellan 13.00-14.00, varmt välkommen för samtal och signering.

bylineelisabethjonssonpunctumsaliens

Elisabeth Jönsson, ansvarig utgivare

www.punctumsaliens.se drivs av Elisabeth Jönsson. Elisabeth har en bakgrund som journalist, kommunikationsansvarig, egen företagare och är idag verksam som gymnasielärare i media och kommunikation. Hon är också författare, musiker och kulturentreprenör som, när andan faller på, medverkar i, ibland även arrangerar, olika former av kulturevenemang. Kärleken till orden, ett brinnande intresse för kultur och olika livs- och samhällsfrågor och en stor nyfikenhet på de digitala mediernas möjligheter ledde hösten 2010 till starten av inspirations- och kulturprojektet Punctum saliens. Projektet syftar till att lyfta estetiska och humana värden, väcka skaparglädje och ge själslig inspiration och livskraft. 2014 föddes Liv&Tanke Förlag. Boken "Mer Människa - tankar om livet" och den tid vi lever i, som gavs ut våren 2016, är den första i förlagets regi. Punctum saliens är med på Tidskrift.nu, samlingsplatsen för Sveriges kulturtidskrifter. Elisabeth Jönsson är medlem i Författarcentrum Syd, Smålands författarsällskap, Sveriges Författarförbund, Musikcentrum Syd och STIM (Sveriges Tonsättares Internationella Musikbyrå).