Anna-Karin Mattsson om Mer Människa

Anna-Karin Mattson reflekterar över innehållet i boken Mer Människa: tankar om livet och den tid vi lever i på sin blogg Maskroskvinnans Tankefrön.

Anna-Karin skriver bland annat:

”Tänk att en bok med en annan människas ord kan få mig att känna mig mindre ensam som människa. Det är stort. Kanske att just det också är en del i att bli ”Mer Människa”? Att genom de tysta orden i en bok så kunna bryta känslan av ensamhet i världen och i stället skapa en känsla av samhörighet  i denna ibland så vilsna och oroliga tid som vi lever i”.

Tycker du om boken Mer Människa: tankar om livet och den tid vi lever i? Då tror jag också att Anna-Karin Mattssons bok Omfamna livet kan tilltala dig. Boken finns att köpa hos Adlibris, Bokus, Cdon.com, Solentro eller direkt av Anna-Karin.

Har haft förmånen att få ha Anna-Karin som gästskribent för Punctum saliens. Hon har skrivit ett uppskattat gästinlägg som bär rubriken Att leva genom att skapa.

Om Anna-Karin har du också möjlighet att läsa i serien Bloggare inspirerar, Anna-Karin Mattsson om Maskroskvinnans Tankefrön.

Alla nyheter och händelser kring boken Mer Människa: tankar om livet och den tid vi lever i samt aktuella återförsäljare ( fler är på gång) finner du på sidan Mer Människa: tankar om livet och den tid vi lever i.