Anna-Karin Mattsson om Mer Människa

Anna-Karin Mattson reflekterar över innehållet i boken Mer Människa: tankar om livet och den tid vi lever i på sin blogg Maskroskvinnans Tankefrön.

Anna-Karin skriver bland annat:

”Tänk att en bok med en annan människas ord kan få mig att känna mig mindre ensam som människa. Det är stort. Kanske att just det också är en del i att bli ”Mer Människa”? Att genom de tysta orden i en bok så kunna bryta känslan av ensamhet i världen och i stället skapa en känsla av samhörighet  i denna ibland så vilsna och oroliga tid som vi lever i”.

Tycker du om boken Mer Människa: tankar om livet och den tid vi lever i? Då tror jag också att Anna-Karin Mattssons bok Omfamna livet kan tilltala dig. Boken finns att köpa hos Adlibris, Bokus, Cdon.com, Solentro eller direkt av Anna-Karin.

Har haft förmånen att få ha Anna-Karin som gästskribent för Punctum saliens. Hon har skrivit ett uppskattat gästinlägg som bär rubriken Att leva genom att skapa.

Om Anna-Karin har du också möjlighet att läsa i serien Bloggare inspirerar, Anna-Karin Mattsson om Maskroskvinnans Tankefrön.

Alla nyheter och händelser kring boken Mer Människa: tankar om livet och den tid vi lever i samt aktuella återförsäljare ( fler är på gång) finner du på sidan Mer Människa: tankar om livet och den tid vi lever i.

Elisabeth Jönsson, ansvarig utgivare

www.punctumsaliens.se drivs av Elisabeth Jönsson. Elisabeth har en bakgrund som journalist, kommunikationsansvarig, egen företagare och är idag verksam som gymnasielärare i media och kommunikation. Hon är också författare, musiker och kulturentreprenör som, när andan faller på, medverkar i, ibland även arrangerar, olika former av kulturevenemang. Kärleken till orden, ett brinnande intresse för kultur och olika livs- och samhällsfrågor och en stor nyfikenhet på de digitala mediernas möjligheter ledde hösten 2010 till starten av inspirations- och kulturprojektet Punctum saliens. Projektet syftar till att lyfta estetiska och humana värden, väcka skaparglädje och ge själslig inspiration och livskraft. 2014 föddes Liv&Tanke Förlag. Boken "Mer Människa - tankar om livet" och den tid vi lever i, som gavs ut våren 2016, är den första i förlagets regi. Punctum saliens är med på Tidskrift.nu, samlingsplatsen för Sveriges kulturtidskrifter. Elisabeth Jönsson är medlem i Författarcentrum Syd, Smålands författarsällskap, Sveriges Författarförbund, Musikcentrum Syd och STIM (Sveriges Tonsättares Internationella Musikbyrå).