Johanne, Växjö säljer Kulturdagboken

Mitt i centrala Växjö på en liten tvärgata till Storgatan i Växjö ligger butiken Johanne. Butiken har funnits i flera år och den startade som en lanthandel först i Tolg, därefter i Öhr, mysiga orter för den som är intresserad av kultur, natur och annorlunda shopping.

Johanne,Vaxjo
– Vi vill erbjuda kunden bra mat av god kvalitet. Det innebär att maten ska vara bra, gärna ekologisk och bra producerad, berättar Hanne Nordin, Johanne, Växjö.

Butiken Johanne drivs av Hanne Nordin och butiken är något utöver det vanliga. Här kan kunderna handla förutom väl utvalda livsmedel handla gamla fina saker. Estetiken i affären bidrar också till den speciella upplevelse jag tycker det är att komma in i butiken. Så klart att jag blev glad när Johannes i Växjö nu också erbjuder Kulturdagboken till sina kunder. Här har boken verkligen hittat sin plats.

Nu har du möjlighet att köpa Kulturdagboken i butiken Johanne på Bäckgatan i Växjö samtidigt som du köper livsmedel av bra kvalitet och njuter av en livsmedelsaffär utöver det vanliga.
Nu har du möjlighet att köpa Kulturdagboken i butiken Johanne på Bäckgatan i Växjö samtidigt som du köper livsmedel av bra kvalitet och njuter av en livsmedelsaffär utöver det vanliga.

För det är så att jag vill att de som säljer Kulturdagboken ska driva verksamheter som stämmer med intentionerna med inspirations- och kulturprojektet Punctum saliens. Läs gärna mer om butiken på Johanne.se

Johanne butik Vaxjö
– Vi har gjort en butik så som vi vill ha den. Vi vill gärna ta in närproducerad mat, men det är svårt att få tag i. Estetiken i butiken är också viktig, Vi säljer även gamla fina saker, berättar Hanne Nordin.

Text: Elisabeth Jönsson

Fotografier: Elisabeth Jönsson, publicerade  med tillåtelse av Hanne Nordin.

Ett svar på ”Johanne, Växjö säljer Kulturdagboken

  • 15 april, 2015 kl. 6:30 e m
    Permalänk

    Vilken rar butik, gratulerar!!! <3

Kommentarer är stängda.