Försmaken, lantliga Öhr

Försmaken inlevelsebutik

Försmaken inlevelsebutik drivs av Ewa Wallmark. Under våren 2014 flyttade butiken från Åseda till lantliga Öhr. I sortimentet finns noga utvalda produkter från skickliga designers och hantverkare med gott renommé.

Vidare finns möjlighet att införskaffa delikatesser som olika marmelader och choklad. Söker man en present finns, hos Försmaken, smycken, keramik, textilier och mycket mer. Ewa Wallmark har också valt att ta in unika plagg från väl valda designers.

Ewa Wallmark, Försmaken, lantliga Öhr
Ewa Wallmark erbjuder ett väl genomtänkt klädsortiment med plagg från väl kända designers. Foto: Elisabeth Jönsson
lantligaohr, inlevelsebutik
Hos Försmaken finns unika presenter för alla tillfällen.
Foto: Elisabeth Jönsson

Att göra ett besök i lantliga Öhr är en upplevelse för sinnena. Här finns möjlighet att besöka flera olika butiker och att efter det ta en välbehövlig fika på det lantcafé, systrarna Skogströms, som gjort sig ett namn långt utanför Småland. Det samma har Klockaregårdens trädgårdsbutik, som vill ge besökaren rika möjligheter att bli inspirerad genom att botanisera i vacker miljö. I lantliga Öhr är det ständigt nya evenemang på gång. För att ta del av vad som är på gång rekommenderar jag dig att utgå från sidan lantliga Öhr från vilken du finner länkar till samtliga företag.

Lillafruntimretforsmaken
Ytterligare ett exempel på presenter som är möjliga att köpa hos Ewa Wallmark, Försmaken inlevelsebutik. Foto: Elisabeth Jönsson

Försmaken återförsäljare för Kulturdagboken

Hos Försmaken inlevelsebutik har du nu också möjlighet att köpa ditt exemplar av Kulturdagboken. En bok att ha i fickan under dina besök på olika kulturplatser i och utanför Småland. Anteckna dina upplevelser utifrån bokens olika rubriker, skapa din personliga innehållsförteckning och planera med hjälp av Kulturdagboken din egen bildnings- och upplevelseresa.

Läs mer om Kulturdagboken.

KulturdagbokenForsmakenlantligaohr
Hos Ewa Wallmark har du nu möjlighet att köpa ditt personliga exemplar av Kulturdagboken. Foto: Elisabeth Jönsson

bylineelisabethjonssonpunctumsaliens